ADVERTISEMENT
Fotbal international

Antrenorul lui Reading, reacţie oficială despre George Puşcaş: “Ştim de interesul lui Fenerbahce. Nu ar fi benefic pentru el”

Autor: Traian Terzian | 25.11.2019 | 10:54
Antrenorul lui Reading, reacţie oficială despre George Puşcaş:
George Pușcaș a fost urmărit în ultima perioadă de trimiși ai clubului Fenerbahce Istanbul, dar oficialii de la Reading nu sunt dispuși să-l lase să plece în această iarnă

Atacantul naționalei României, George Pușcaș, a fost urmărit în ultima perioadă de trimiși ai clubului Fenerbahce Istanbul, dar oficialii de la Reading nu sunt dispuși să-l lase să plece în această iarnă. În vârstă de 23 de ani, fotbalistul a fost achiziționat în vară de la Inter Milano, fiind cel mai scump transfer din istorie al englezilor.

ADVERTISEMENT

Reading nu îl lasă pe George Pușcaș la Fenerbahce: ”Trebuie să se descurce cu presiunea pusă pe el

”Cred că dacă un club mare îl va tenta cu o ofertă, nu ar muşca. George este încă tânăr şi crud şi are multe de învăţat. Noi putem fi un teren propice pentru ca el să înveţe”, a declarat antrenorul echipei Reading, Mark Bowen, despre o posibilă plecare a lui George Pușcaș șa Fenerbahce.

”Nu subminez situaţia noastră, pentru că el poate fi aici pentru următorii zece ani, dar vine de la un mare club ca Inter Milano. El încă trebuie să se descurce cu presiunea pusă pe el pentru a juca în fiecare săptămână”, a mai spus Bowen, conform site-ului getreading.co.uk.

ADVERTISEMENT

”Nu văd deloc de ce un astfel de transfer ar fi benefic pentru el”

”Uneori, când eşti un jucător tânăr şi ba joci, ba nu joci, nu e atâta presiune, dar aşteptările sunt în cazul lui să producă în fiecare săptămână pentru noi. De la Inter Milano la Reading, apoi în Turcia… Nu văd deloc de ce un transfer la Fenerbahce ar fi benefic pentru el”, a completat Bowen.

”Refuzarea ofertelor ar fi decizia clubului Reading şi a patronului, Dai Yongge. Cunosc sigur situaţia lui şi banii pe care-i pune la bătaie, de care suntem recunoscători, şi nu cred că banii sunt pe primul plan”, a precizat antrenorul formației Reading.

ADVERTISEMENT

Selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, a dezvăluit că George Pușcaș ar fi putut ajunge în vară la Fenerbahce pentru 5 milioane de euro. Turcii nu ar fi renunțat la ideea de a-l transfera pe tânărul atacant și l-au urmărit la partida cu Suedia, însă, prestația fotbalistului a fost una modestă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!