Sport

Reagy Ofosu a plecat de la U Craiova pentru a îi face loc lui Alex Mitriță. Oltenii confirmă Fanatik. Update exclusiv

U Craiova pregătește întoarcerea lui Alexandru Mitriță. FANATIK a aflat că, pentru a îi face loc în Bănie internaționalului român, oltenii îl cedează pe Reagy Ofosu
14.08.2021 | 14:47
Reagy Ofosu a plecat de la U Craiova pentru a ii face loc lui Alex Mitrita Oltenii confirma Fanatik Update exclusiv
Reagy Ofosu, la Bursaspor! Laurențiu Reghecampf îi face loc lui Alex Mitriță la U Craiova. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
14-08-2021
11:47

U Craiova a anunțat transferul lui Ofosu la Bursaspor

Reagy Ofosu s-a despărțit oficial de U Craiova. Germanul va juca în Turcia, la Bursaspor. Conducerea oltenilor a făcut anunțul, confirmând astfel informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK încă de miercuri, 11 iunie.

„MULȚUMIM, REAGY OFOSU!

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că Reagy Ofosu a fost transferat la formația turcă Bursaspor. Mult succes în continuare!”, a scris U Craiova, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

Mihai Rotaru face tot posibilul să îl readucă în Bănie pe Alexandru Mitriță, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă din data de 2 iunie.

Pentru a îi face loc atacantului în vârstă de 26 de ani pe Ion Oblemenco, FANATIK a aflat că alb-albaștrii se despart de Reagy Ofosu, care va juca la Bursaspor. Neamțul a plecat deja spre Turcia, acolo unde se va alătura lotului echipei care a terminat pe locul 10 sezonul trecut în Super Lig.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Mitriță se va întoarce în Bănie, acesta va veni doar sub formă de împrumut după despărțirea de Al Ahli, până în iarnă, atunci când trebuie să se întoarcă la echipa de care aparține, New York City.

Reagy Ofosu pleacă la Bursaspor! Reghecampf pregătește întoarcerea lui Mitriță la U Craiova

În Arabia Saudită, Mitriță are zilele numărate, Al Ahli scoțându-l deja de pe lista străinilor. Acest lucru îi deschide drumul atacantului către o revenire pe Ion Oblemenco, dar există totuși un impediment: salariul de la New York City al fotbalistului, de peste 1 milion de dolari.

ADVERTISEMENT

În cazul în care se va întoarce la U Craiova, Alex Mitriță va juca din nou în tricoul alb-albastru după aproximativ 2 ani și jumătate.

În februarie 2019, „Știința” îl ceda în Statele Unite ale Americii, în schimbul a 8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mitriță nu a mai jucat un meci oficial de la finalul lunii mai, atunci când a fost titular în înfrângerea de acasă a lui Al Ahli, scor 1-2, cu Al Ittifaq. În perioada petrecută în strâinătate, atacantul în vârstă de 24 de ani a marcat 22 de goluri, 18 pentru New York City și 4 pentru Al Ahli.

Ofosu a fost dorit și de FCSB în această vară

În ceea ce îl privește pe Reagy Ofosu, atacantul neamț era de o bună bucată de vreme pe picior de plecare de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că fostul fotbalist al Botoșaniului era o țintă pentru Gigi Becali, încă dinaintea schimbului Mamut-Burlacu vs. Vînă.

Ofosu juca la Craiova din octombrie 2020, atunci când oltenii au plătit 150 de mii de euro pentru transferul său de la gruparea patronată de Valeriu Iftime.

În tricoul alb-albastru, germanul în vârstă de 29 de ani a jucat 23 de meciuri, interval în care a înscris 4 goluri și a oferit o pasă decisivă.

  • 7 milioane de euro este cota de piață a lui Alex Mitriță, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru UTA – Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT