Fotbal intern

JUVENTUS-REAL MADRID. „Vreau ca «fraţii» noştri mai mari să câştige! Au jucători extratereştri!”

Recent promovat în Liga I cu... Juventus (e drept, Colentina...), Gheorghe Chivorchian, a oferit pentru FANATIK.RO declaraţia zilei. Întrebat despre finala Ligii Campionilor, dintre Juventus...
Autor: Silviu Ghering | 03.06.2017 | 17:46
JUVENTUS-REAL MADRID. „Vreau ca «fraţii» noştri mai mari să câştige! Au jucători extratereştri!”

Recent promovat în Liga I cu… Juventus (e drept, Colentina…), Gheorghe Chivorchian, a oferit pentru FANATIK.RO declaraţia zilei. Întrebat despre finala Ligii Campionilor, dintre Juventus Torino şi Real Madrid, preşedintele grupării din cartierul bucureştean amintit a răspuns cu seriozitate: „Sunt sigur că va cîştiga echipa mai bine pregătită, mai motivată, mai sigură pe ea, care va dori mai mult victoria şi va şti să-şi controleze mai bine starea emoţională creată de acest mare eveniment care este finala Ligii Campionilor”.

La stupoarea cauzată de această mostră STAS a limbajului de lemn de odinioară (şi nu numai…), Chivorchian a lăsat discursul „oficial” de-o parte şi a spus râzând că „Nu pot fi decât fanul «fraţilor» noştri mai mari, care au nu o echipă galactică ci o echipă stelară, cu jucători extratereştri care nu pot rata şansa de a-şi trece numele în panteonul Ligii Campionilor… Hai că am luat-o iar pe lemne… dar chiar cred, nu numai că sper, ca Juventus să câştige diseară la Cardiff ca să ne mai bucurăm încă o dată şi noi, repet, «fraţii» mai mici, după promovarea pe prima scenă fotbalistică a ţării… parcă aşa se spunea cândva Ligii I, nu? Forza, Juve! … Fără glumă!”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!