Cele mai citite

Real Madrid ar putea avea parte de propriul “caz Neymar”. Ofertă de senzaţie pentru un “galactic”

Real Madrid şi-ar putea pierde una dintre tinerele vedete, posibilul înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo după retragere. Asensio are o oferta uriasa de la Manchester United.
12.11.2017 | 20:46
Real Madrid ar putea avea parte de propriul
ADVERTISEMENT
Tinerele vedete ale “granzilor” din “Primera Division” nu duc lipse de oferte din partea forţelor din fotbalul european în ciuda clauzelor de reziliere uriaşe. A plecat Neymar la Paris Saint Germain pentru peste 220 de milioane de euro, acum ar fi rândul unui “galactic”…
 
Este vorba despre noua “bijuterie” a lui Zidane, mijlocaşul Asensio, fotbalist care a impresionat în ultimul timp şi pare să-i calce pe urme lui Cristiano Ronaldo. Conform “Don Balon”, Jose Mourinho este de mult timp cu ochii pe Asensio, tânăra vedetă care ar putea să-l ajute să triumfe în “Premier League” sau chiar în Liga Campionilor.
 
bilete-pariuri.ro cel mai bun site de pariuri online!

Mutarea s-ar putea produce chiar în vara anului viitor, Manchester United pregătind o ofertă de 200 de milioane de euro pentru transfer şi un salariu de 27 de milioane de euro pe sezon timp de 5 ani. În cazul în care va accepta, Asensio ar deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului spaniol. 

 
Anticipând parcă derularea ulterioară a evenimentelor, Florentino Perez a încercat să-i “blindeze” contractul lui Asensio în luna septembrie – după ce acesta începuse să fie curtat de FC Barcelona -, stabilindu-i o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro. Numai că jucătorul nu a semnat acea înţelegere şi ar putea nici să n-o facă prea curând, atâta timp cât salariul propus de Real este de “doar” 10 milioane de euro pe an…!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri