Cele mai citite

REAL – BARCELONA. Ancelotti, ATAC la Enrique: “Eu l-am schimbat pe Ronaldo fără să îl întreb!”

REAL - BARCELONA. Meciul dintre cele două rivale a început cu mult înainte de înfruntarea de pe gazon. La finalul partidei din Liga Campionilor dintre Liverpool şi Real, 0-3, Carlo Ancelotti a...
23.10.2014 | 09:37
REAL - BARCELONA. Ancelotti, ATAC la Enrique:

REAL – BARCELONA. Meciul dintre cele două rivale a început cu mult înainte de înfruntarea de pe gazon. La finalul partidei din Liga Campionilor dintre Liverpool şi Real, 0-3, Carlo Ancelotti a lansat un atac subtil la adresa antrenorului Barcei, Luis Enrique spunînd că el l-a schimbat pe Ronaldo fără să îl întrebe:

“Am planificat să îl mai odihnesc pe Ronaldo pentru meciul de sîmbătă. Am vrut să evit orice problemele şi să îl menajez pe final de meci, A marcat, e fericit şi e important că nu a ieşit accidentat. L-am schimbat fără să îl întreb”, a declarat zîmbitor Ancelotti.

REAL – BARCELONA. Replica lui Ancelotti vine la puţin timp după controversa din Spania în care Luis Enrique i-a cerut lui Leo Messi să iasă de pe teren în finalul meciului cu Eibar, la scorul de 4-0, însă argentinianul a refuzat să iasă.

REAL – BARCELONA va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO, sîmbătă de la ora 19:00. 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri