Pariuri sportive

De la Hagi şi Popescu la Ronaldo şi Messi

Di Stefano. Ronaldo. Figo. Laudrup. Hagi. Toţi au jucat pentru ambele mari echipe ale Spaniei. Iniesta. Xavi. Puyol. Guardiola. Popescu. Toţi au fost căpitani ai Barcelonei după 1990.
22.12.2017 | 16:54
De la Hagi si Popescu la Ronaldo si Messi

Cei mai mari fotbalişti pe care i-a dat România au avut roluri importante în El Clasico, după cum se observă în infograficul realizat de Betano.com, operator digital de pariuri sportive şi cazino.

Real Madrid – Barcelona, meciul aşteptat de toată planeta. Va fi transmis în direct în 182 ţări şi este aşteptată o audienţă de peste 650 milioane telespectatori! Primul „Clasic” din La Liga 2017-18 poate fi urmărit şi în România, cu streaming live  tot pe Betano, care a pregătit şi o ofertă specială pe meci.

Catalanii sunt neînvinşi în Primera Division înainte de Real – Barcelona

Ernesto Valverde a debutat pe banca Barcelonei în Supercupa Spaniei, în august, chiar împotriva Realului. Pe parcursul a două manşe, madrilenii au înscris de 5 ori pentru a-şi adjudeca trofeul. Real, care tocmai câştigase şi Supercupa Europei în faţa lui Manchester United, dădea impresia că e, şi în acest sezon, echipa de care nu se poate apropia nimeni. Barca arăta numeroase probleme şi nu părea capabilă să treacă peste vara agitată, în care l-au pierdut pe Neymar şi au ratat principalele ţinte pe piaţa transferurilor.

N-a fost aşa. Catalanii au început campionatul cu 7 victorii consecutive, răzbunându-se pe parcurs şi pe Juventus pentru eliminarea de anul trecut din Champions League. Acel 3-0 din septembrie în faţa „bătrânei doamne” a convins pe toată lumea ca Barcelona nu a părăsit vreun moment topul european. Madridul, în schimb, a dezamăgit. După două supercupe cucerite în mai puţin de 10 zile, toată lumea se aştepta la un start excelent de Primera. Egaluri cu Levante sau Valencia şi o înfrângere cu Betis, toate pe Bernabeu, au pus formaţia lui Zidane la 7 puncte de marea rivală la finalul etapei cu numărul 5.

Revenirea lui Ronaldo după cartonaşul roşu primit în Supercupă s-a produs în septembrie, dar nu cu randamentul aşteptat. Balonul de Aur reuşea gol după gol în grupele Ligii Campionilor, dar în campionat a punctat doar o dată în primele 8 meciuri. În Catalunia a fost invers. Leo Messi avea deja 12 goluri în 10 meciuri, trăgând echipa după el în fruntea clasamentului. Cine înscrie primul sâmbătă? Messi şi Ronaldo au cotă de 4.50!

Pentru Real, tot turul a fost o cursă de urmărire. Dar cum poţi prinde din urmă o echipă care nu pierde? Barcelona, după 16 etape, are 13 victorii şi 3 egaluri. Fără înfrângere şi în Champions League, e singura echipă care se poate lăuda cu un asemenea parcurs atât în ţară cât şi în Europa. Distanţa e acum de 11 puncte. Real o poate micşora la 8 în El Clasico, iar apoi la 5, având şi o restanţă de jucat. Aşadar, poate relansa La Liga. O va face? Ai cote cu marjă 0% la pariurile 1X2. Orice opţiune îţi dublează miza!