Fotbal international

VIDEO. Messi, SHOW cu Espanyol! Real Madrid, surpriză mare acasă!

UPDATE. LIVE STREAM Primera Division. Barcelona a făcut SHOW în etapa a 3-a din La Liga. Catalanii au umilit rivala din oraş, Espanyol cu 5-0. Este meciul în care a debutat Dembele, atacantul...
10.09.2017 | 00:05
VIDEO Messi SHOW cu Espanyol Real Madrid surpriza mare acasa
ADVERTISEMENT

UPDATE. LIVE STREAM Primera Division. Barcelona a făcut SHOW în etapa a 3-a din La Liga. Catalanii au umilit rivala din oraş, Espanyol cu 5-0. Este meciul în care a debutat Dembele, atacantul adus cu 120 de milioane de euro de la Dortmund. (VEZI VIDEO REZUMAT AICI)

Messi a marcat un hattrick în minutele 26, 35 şi 67. Pique în minutul 87 şi Suarez, în minutul 90, au stabilit scorul final al meciului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

VIDEO BARCELONA – ESPANYOL

UPDATE. LIVE STREAM Primera Division. Barcelona încearcă să nu facă greşeala Realului, 1-1 acasă cu Levante, şi să câştige derby-ul catalan cu Espanzol. Messi-Suarez-Deulofeu este tripleta ofensivă, Dembele doar pe bancă.

VIDEO REAL MADRID – LEVANTE

UPDATE. LIVE STREAM Primera Division. Real Madrid – Levante 1-1, surpriză mare pe Santiago Bernabeu! Zinedine Zidane a decis menajarea unor titulari, dar calculele nu i-au ieşit, Levante oferind o replică neaşteptat de puternică. Madrilenii s-au văzut conduşi în debutul meciului, dar au reuşit să egaleze până în pauză. În partea secundă, galacticii au forţat golul victoriei, dar ieşirea lui Benzema accidentat şi eliminarea lui Marcelo i-au împiedicat să marcheze.

ADVERTISEMENT

LIVE STREAM Primera Division. Ronaldo pune presiune pe Florentino Perez, dorind ca preşedintele clubului Real Madrid să aducă un nou portar pe Santiago Bernabeu. Conform publicaţiei Don Balon, starul portughez face lobby pentru spaniolul David De Gea si l-ar fi convins pe boss-ul madrilenilor să încerce din nou transferul titularului de la Manchester United.

LIVE STREAM Primera Division. Real Madrid – Levante, meciul care deschide ziua în Primera Division. Deşi lipsit de starul Cristiano Ronaldo, care efectuează ultima etapă de suspendare, antrenorul Zinedine Zidane a ales să menajeze şi alţi titulari. Astfel, Gareth Bale, Isco şi Casemiro vor fi doar pe banca de rezerve, în timp ce croatul Luka Modrici nu a fost convocat pentru această întâlnire. Pe banca de rezerve se va afla şi fiul tehnicianului, portarul Luca Zidane.Real – Levante.

ADVERTISEMENT

LIVE STREAM Primera Division. Ronaldo şi De Gea au acelaşi impresar

Real Madrid a mai încercat să-l aducă pe internaţionalul spaniol în vara anului 2015, dar atunci totul a picat după ce Manchester United a întârziat cu un minut expedierea actelor spre FIFA. Cele două cluburi ajunseseră la o înţelegere în care era inclus şi Keylor Navas. Costaricanul ar fi trebuit să meargă în Premier League, la schimb cu De Gea.

Ronaldo forţează aducerea lui De Gea, mai ales că cei doi au acelaşi impresar, portughezul Jorge Mendes. Portarul spaniol mai are doi ani de contract cu Manchester United, dar nu a ascuns niciodată că şi-ar dori să joace la Real Madrid. Transferul ar putea să fie făcut în vara viitoare, dacă De Gea nu îşi va prelungi înţelegerea cu “diavolii”.

ADVERTISEMENT

David De Gea, în vârstă de 26 de ani, este un produs al clubului Atletico Madrid, rivala tradiţională a Realului. El a fost vândut în vara anului 2011 la Manchester United pentru 18,9 milioane de lire sterline, sumă ce a reprezentat cel mai scump transfer al unui portar în Anglia.

ADVERTISEMENT