Fotbal international

Real Madrid a blocat negocierile cu Sergio Ramos. Cine este noul favorit al lui Zinedine Zidane

23.04.2021 | 08:17
Real Madrid a blocat negocierile cu Sergio Ramos Cine este noul favorit al lui Zinedine Zidane
ADVERTISEMENT

Căpitanul Sergio Ramos este istorie pentru Real Madrid. Presa din Spania anunță că Florentino Perez a blocat negocierile pentru un nou angajament. Nici Zinedine Zidane nu simte absența lui Ramos, mai mult accidentat în acest sezon.

Publicația Deportes Quatro anunță că antrenorul grupării madrilene și-l dorește foarte mult pe austriacul David Alaba. Apărătorul de 28 de ani al lui Bayern Munchen va deveni liber de contract în această vară și este foarte aproape să semneze cu Real.

ADVERTISEMENT

De altfel, Sky Sports a anunțat că David Alaba și Real Madrid au ajuns deja la un acord în ceea ce privește sosirea fundașului pe Santiago Bernabeu începând din sezonul viitor. Austriacul va semna în perioada următoare un contract pe cinci sezoane și va primi un salariu anual de 10.000.000 de euro.

Unde ar putea ajunge Sergio Ramos în această vară

Căpitanul lui Real Madrid a avut mai multe runde de negocieri cu Florentino Perez, dar cei doi nu au ajuns la un acord în privința duratei unui eventual nou angajament.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Ramos va părăsi gruparea de pe Santiago Bernabeu și ar putea semna cu PSG, dar nici o experiență peste ocean nu este exclusă. David Beckham îl dorește pe Ramos la echipa lui, Inter Miami.

Beckham și Sergio Ramos au fost colegi la Real Madrid în perioada 2005-2007 și vrea să aducă încă o vedetă în Statele Unite ale Americii, după ce i-a adus și pe Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi.

ADVERTISEMENT

Real Madrid este marele vis al lui David Alaba

Internaționalul austriac, David Alaba, cel vizat să-l înlocuiască în defensiva lui Real Madrid pe Sergio Ramos, a refuza ofertele de prelungire a acordului cu Bayern Munchen, declarând că visul lui a fost dintotdeauna să joace la Real.

Alături de Bayern, David Alaba a cucerit nu mai puțin de 9 titluri în Bundesliga, de două ori Liga Campionilor și a fost declarat de 6 ori ”Fotbalistul anului” în Austria. Și tot cu gruparea bavareză și-a mai trecut în CV 6 Cupe ale Germaniei și Cupa Mondială a cluburilor.

ADVERTISEMENT

Liverpool, PSG, Mancester City și Chelsea sunt celelalte echipe care și-l doresc pe apărătorul austriac. La un moment dat și Barcelona i-ar fi făcut o ofertă, însă fotbalistul a refuzat orice discuție cu catalanii, ca o dovadă în plus că Real Madrid este singura opțiune pentru el.

ADVERTISEMENT