Fotbal international

Real Madrid a cerut penalty în derby-ul cu Barcelona! Ce decizie a luat arbitrul după VAR

Autor: Razvan Nicolae | 27.02.2019 | 22:42
Real Madrid a cerut penalty în derby-ul cu Barcelona! Ce decizie a luat arbitrul după VAR
Real Madrid a cerut penalty în derby-ul cu Barcelona

Real Madrid a cerut penalty în derby-ul cu Barcelona din manşa retur a semifinalei Cupei Spaniei. În minutul 13, fanii echipei antrenate de Santiago Solari au fost convinşi că trebuia acordată o lovitură de la 11 metri după un fault suferit de Vinicius.

Real Madrid a cerut penalty în derby-ul cu Barcelona. Madrilenii nu au protestat

După un sfert de oră de la startul meciului, Vinicius a căzut în careu după un contact cu Nelson Semedo şi a cerut penalty. Sanchez Martinez, arbitrul derby-ului, nu a fost pe fază şi a cerut ajutorul sistemului de arbitraj video.

După ce a analizat de mai multe ori faza, Sanchez Martinez nu a acordat penalty, iar jucătoii lui Real Madrid nu au protestat după decizia arbitrului. Jurnaliştii de la AS, ziar apropiat de echipa de pe “Santiago Bernabeu”, au susţinut că nu se putea da o lovitură de la 11 metri.

AS: “A fost contact, dar nu penalty”

Iturralde Gonzalez, specialist în arbitraj pentru ziarul AS, a analizat faza din minutul 13 şi a declarat că nu se putea da lovitură de la 11 metri, chiar dacă a existat contact. “Există contact între Semedo şi Vinicius, dar nu suficient pentru a acorda un penalty”, a declarat Iturralde Gonzalez.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!