Fotbal international

Real Madrid a făcut oferta oficială pentru Milinkovic-Savic. Lazio se va îmbogăţi

07.07.2018 | 14:46
Real Madrid a făcut oferta oficială pentru Milinkovic-Savic. 155 de milioane oferă spaniolii

Real Madrid a făcut oferta oficială pentru internaţionalul sârb de la Lazio, Serghei Milinkovic-Savic. La oferta făcută ar trebui ca patronul clubului roman, Claudio Lotito, să fie nebun pentru a spune nu. Pentru că dacă va accepta, din banii pe care îi va lua pe play-maker-ul său Lazio va putea face mai multe transferuri de calitate pentru noul sezon în care romanii vor juca din nou în Europa League, după ce au ratat, dramatic, în ultimele minute ale campionatului, prezenţa în grupele Champions League, în meciul direct cu Inter, 2-3 pe Olimpico din capitala Italiei.

Agentul jucătorului nu este nimeni altul decât fostul mare internaţional al Serbiei din urmă cu 10-15 ani, Matija Kezman. Acesta a luat masa cu patronul lui Lazio, Claudio Lotito, fiind mandatat de omologul de la Real Madrid, Florentino Perez, să îi comunice în mod oficial oferta grupării spaniole.

Real Madrid a făcut oferta oficială pentru Milinkovic-Savic. A ajuns la Lazio pentru 14 milioane în 2015

Real Madrid e dispusă să plătească pentru transferul sârbului astronomica sumă de 155 de milioane euro. Preţul lui Milinkovic-Savic a explodat pur şi simplu în ultimul an, după ce Lazio l-a cumpărat de la echipa belgiană Genk cu 14 milioane în vara lui 2015. La 23 de ani este considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Europa.

Real Madrid a făcut oferta oficială pentru Milinkovic-Savic. Jucătorul s-a remarcat şi cu Serbia la Campionatul Mondial. În imagine, în tricoul Serbiei
Real Madrid a făcut oferta oficială pentru Milinkovic-Savic. Jucătorul s-a remarcat şi cu Serbia la Campionatul Mondial

Şi la turneul final al Campionatului Mondial, unde a participat cu Serbia în grupa E, alături de Brazilia, Elveţia şi Costa Rica Milinkovic-Savic s-a numărat printre remarcaţi. Într-un top al jucătorilor care au alergat cel mai mult, în faza grupelor, jucătorul dorit de Real Madrid s-a clasat pe locul al doilea, cu 35.758 metri. Primul loc i-a revenit danezului Eriksen, cu 36.422 metri, în timp ce podimul a fost completat de un alt sârb Nemanja Matic (35.244 metri).