ADVERTISEMENT
Fotbal international

Real Madrid a găsit metoda de a-l anihila pe Leo Messi. Aduce fundașul care îl urăște pe vedeta Barcelonei

Autor: Sorin Dumitrescu | 21.05.2019 | 18:22
Real Madrid a găsit metoda de a-l anihila pe Leo Messi. Aduce fundașul care îl urăște pe vedeta Barcelonei
Real Madrid Junior Firpo. Junior Firpo în duel cu Leo Messi, omul pe care-l urăște atât de mult

Real Madrid a găsit metoda de a-a anihila pe Leo Messi de acum înainte. Galacticii sunt aproape să îl aducă pe Santiago Bernabeu, în această vară, pe fundașul lui Betis Sevilla, Junior Firpo, cel care a șocat efectiv opinia publică declarând că îl urăște de moarte pe starul Barcelonei, Leo Messi. Firpo nici nu costă mult, doar 20 de milioane euro, o sumă extrem de acceisibilă pentru un club de talia celui din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Real Madrid, foarte aproape de transferul fundeașului Junior Firpo de la Betis Sevilla

Fixația lui Junior Firpo la adresa lui Leo Messi nu e o poveste recentă, ci datează de mai bine de șapte ani! Mă emoţionez că şobolanul de Messi s-a accidentat. Sper să moară şi să nu mai marcheze goluri. hahaha –  scria fundașul lui Betis Sevilla în 2012, o postare care a produs reacții extrem de dure la adresa sa pe rețelele de socializare.

Altădată vedeta catalanilor a primit din partea jucătorului lui Betis apelativul de hijo de puta, adică fiu de târfă, însă niciodată fotbalistul din Republica Dominicană nu a explicat de unde această antipatie, această ură viscerală la adresa lui Messi, un fotbalist de altminteri foarte apreciat, chiar idolatrizat de foarte multă lume, care pe teren nu are decât rareori manifestări mai puțin sportive.

ADVERTISEMENT
Real Madrid Junior Firpo. Mesajele fundașului lui Betis Sevilla despre Leo Messi
Real Madrid Junior Firpo. Mesajele fundașului lui Betis Sevilla despre Leo Messi

Mai multe surse dau ca și făcut transferul

Acum, la binecunoscuta emisiune de televiziune El Chiringuito, care are o mare credibilitate printre telespectatori, pentru că foarte multe dintre previziunile rostite acolo s-au transformat destul de repede în fapte, a fost dezvăluit interesul pe care l-ar avea Real Madrid pentru fundașul cu veleități de atacant, în ultimujl sezon din La Liga reușind trei goluri și cinci pase decisive.

Tatăl meu s-a emoţionat când a auzit de interesul celor de la Real Madrid“, a spus fundaşul din Republica Dominicană pentru cei de la El Chiringuito.Dar și cei de la Diario Gol dau ca sigur transferul, precizând că “discuţiile s-au încheiat chiar în această săptămână“. Graba cu care Real ar tratat transferul lui Junior Firpo ar sugera faptul că francezul Raphael Varanne este hotărât să plece, situație în care lângă Sergio Ramos ar urma să îl aibă alături în zona centrală fie pe Junior Firpo, fie pe portughezul Militao de la Porto, deja cumpărat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!