Real Madrid a pierdut un titular! Va lipsi de la meciul cu PSG din Liga Campionilor

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
06/02/2018, 14:03
Real Madrid a pierdut un titular! Va lipsi de la meciul cu PSG din Liga Campionilor

Conform news.ro, UEFA a respins apelul formulat de Real Madrid la suspendarea de două meciuri primită de fundaşul Dani Carvajal, pentru că a ”cerşit” un caronaş galben la o partidă din faza grupelor Champions League.

Carvajal a primit un cartonaş galben în minutul 90 al meciului cu Apoel, de la Nicosia, din etapa a V-a a Grupei H a Champions League, la scorul de 6-0 pentru madrileni. UEFA a deschis o procedură disciplinară, considerând că fundaşul a căutat să ia intenţionat avertismentul.

Real Madrid va întâlni PSG la 14 februarie şi 6 martie

Carvajal ar fi făcut acest lucru pentru a nu evolua în ultima partidă din grupă, în condiţiile în care Real Madrid era deja calificată în faza următoare. Jucătorul spaniol de 26 de ani a primit o suspendare de două meciuri, dar deţinătorii trofeului au făcut apel, respins de forul european.

În aceste condiţii Dani Carvajal nu va putea evolua în meciul tur cu Paris Saint-Germain, programat la 14 februarie, pe teren propriu, în optimile de finală ale Champions League. Meciul retur va avea loc pe Parc des Princes la 6 martie.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.