Fotbal international

Real Madrid a rămas fără portarul Courtois. Vezi cât timp va lipsi belgianul

09.01.2019 | 20:53
Thibaut Courtois va lipsi 10-12 zile din poarta lui Real Madrid. Belgianul are o accidentare la inghinali

Real Madrid a rămas fără portarul titular, Thibaut Courtois. Belgianul completează astfel o listă destul de lungă de indisponibilităţi apărută în ultima vreme în vestiarul de pe Santiago Bernabeu. Erau deja intraţi la infirmierie Marcos Asensio, Gareth Bale, campionul accidentărilor la Real Madrid, Toni Kroos şi Mariano Diaz.

O veste care vine cum nu se poate mai prost pentru antrenorul Santiago Solari, înaintea partidelor cu Leganes, din optimile de finală ale Cupei Spaniei şi din weekend, din campionat, la Sevilla, împotriva lui Betis. Real traversează în La Liga o perioadă deloc fastă, ajungând să se afle la 10 puncte distanţă de liderul şi duşmanul tradiţional, FC Barcelona.

Real Madrid a rămas fără portarul Courtois şi fostul titular Keylor Navas va reveni între buturi

Thibaut Courtois nu va lipsi însă mult de pe gazon, spre deosebire de ceilalţi jucători cu probleme de sănătate. Pronosticul medicilor este undeva în jurul a 10-12 zile, ceea ce înseamnă forfaitul doar pentru următoarele două partide. “După testele făcute astăzi de echipa de medici a Realului, Thibaut Courtois a fost diagnosticat cu o fractură de gradul 1 la muşchiul iliac stâng” se precizează în comunicatul clubului madrilen. Muşchiul iliac este situat în zona inghinală şi orice leziune provoacă dureri serioase.

Thibaut Courtois va fi înlocuit de fostul titular din ultimii trei ani, costaricanul Keylor Navas
Thibaut Courtois va fi înlocuit de fostul titular din ultimii trei ani, costaricanul Keylor Navas

Evident, absenţa titularului belgian, adus în vara lui 2018 de la Chelsea, pentru suma de 39 de milioane euro şi a semnat un contract pe cinci ani, îi oferă una dintre puţinele oportunităţi celui care a fost titular în ultimii trei ani la Real Madrid, costaricanul Keylor Navas, să revină între buturi. Dacă va reuşi să aibă evoluţii foarte bune atunci antrenorul Santiago Solari se va vedea pus în faţa unei probleme dificile în a alege pe viitor titularul dintre buturi. Keylor Navas a făcut recent un gest absolut surprinzător, pentru că toată lumea aştepta ca el să plece în mercato de iarnă. Costaricanul a ales însă să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, deşi este perfect conştient că şansele de a mai fi numărul 1 sunt aproape de zero.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri