Noul caz Figo! Real Madrid gata să achite clauza de reziliere a unui jucător de la Barcelona

Marian Popovici   
in Fotbal international
02/02/2018, 18:13
Noul caz Figo! Real Madrid gata să achite clauza de reziliere a unui jucător de la Barcelona

Este vorba despre fundaşul francez Samuel Umtiti. Florentino Perez vrea să profite de faptul că francezul are o clauză de reziliere de “doar” 60 de milioane de euro şi să ia unul dintre cei mai buni fundaşi din Primera Division. 

Dacă Real Madrid va plăti clauza şi Umititi va accepta transferul, “galacticii” pot să îl transfere chiar dacă FC Barcelona nu este de acord. 

Catalanii vor să îi fixeze clauza la 500 de milioane de euro 

Din această cauză, oficialii catalanilor vor să îi prelungească înţelegerea cât mai repede fundaşului francez, pentru a putea modifica şi clauza de reziliere. 

Barcelona s-a pus în mişcare pentru a evita un nou caz Figo, “răpit” în anul 2000 de Real Madrid de pe Camp Nou. Catalanii îi oferă o mărire consistentă de salariu lui Umtiti şi vor să îi fixeze clauza la 500 de milioane de euro. 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.