Sport

Real Madrid, acord total pentru transferul lui Kylian Mbappe. Ce salariu va primi francezul și bonusul uriaș pus pe masă de ”galactici”

Telenovela care îl are în prim-plan pe Kylian Mbappe este pe cale să se încheie, după ce campionul mondial și-a dat acordul pentru transferul la Real Madrid.
16.05.2022 | 16:30
Real Madrid acord total pentru transferul lui Kylian Mbappe Ce salariu va primi francezul si bonusul urias pus pe masa de galactici
Telenovela care îl are în prim-plan pe Kylian Mbappe este pe care să se încheie, după ce campionul mondial și-a dat acordul pentru transferul la Real Madrid. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Internaționalul francez își va anunța oficial plecarea de la PSG abia luna viitoare, înainte de a merge la naționala Franței pentru meciurile din Liga Națiunilor.

Kylian Mbappe și-a dat acordul pentru transferul la Real Madrid

Chiar dacă oficialii campioanei Franței au făcut tot posibilul pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe și au recurs la oferte astronomice, cu mult mai bune decât Real Madrid, fotbalistul a ales să meargă și să-și împinească visul, acela de a juca pe Santiago Bernabeu pentru campioana din La Liga.

ADVERTISEMENT

Cotidianul spaniol Marca a anunțat că cele două părți au ajuns la un acord, deși au existat presiuni mari pe atacantul de 23 de ani să semneze prelungirea înțelegerii cu PSG. Unul dintre cei care s-au implicat în această poveste a fost chiar președintele Franței, Emmanuel Macron.

”Atacantul şi Real Madrid au încheiat acordul săptămâna trecută. Au parafat tot ce s-a vorbit în ultimele luni, cele în care Mbappe s-a confruntat cu tot felul de presiuni, începând cu cele exercitate de conducătorii clubului, urmate de cele ale suporterilor şi terminând cu cele făcute de politicieni, cu Macron la cârmă.

ADVERTISEMENT

El nu s-a îndoit nicio clipă, dar acele presiuni, unele însoţite de sume de bani departe de orice logică fotbalistică, au reuşit să genereze tensiune şi momente greu de suportat”, au scris jurnaliștii iberici.

Salariu mai mic decât la PSG

”Acordul la care s-a ajuns garantează un ‘Da’ din partea lui Mbappe, al cărui anturaj a cerut din nou prudenţă până la încheierea angajamentelor cu PSG…

ADVERTISEMENT

Real Madrid va păstra tăcerea şi va aştepta ca jucătorul însuşi să confirme că perioada sa la PSG s-a încheiat, că dorinţa lui de a juca pentru echipa madrilenă se va împlini de la 1 iulie”, a mai notat sursa citată.

Celebrul jurnalist italian Gianluca Di Marzio, specializat pe zona de transferuri, a confirmat mutarea lui Kylian Mbappe și a dezvăluit că jucătorul va semna un contract până în vara lui 2027 cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul francez va primi un bonus la semnătură de 100.000.000 de euro pentru că vine liber de contract și va avea un salariu anul de 25 de milioane de euro, puțin sub ce încasează în acest moment la PSG (25,5 milioane de euro).

În 2018, după succesul de la Campionatul Mondial din Rusia, alături de naţionala Franţei, Kylian Mbappe a fost subiectul unei biografii scrisă de Luca Caioli, un cunoscut jurnalist italian. Acesta a dezvăluit cum a început atacantul să viseze la Real Madrid.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Metz: 1,40 este cota pentru „1 solist în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT