Video şi foto. Bernabeu, acoperit de zăpadă. Antrenamentul Realului anulat

primera division, real madrid, cristiano ronaldo

Jucatorii lui Real Madrid nu au mai facut antrenament luni datorita vremii nefavorabile care a lovit capitala Spaniei.. Multi jucători locuiesc in afara Madridului.

Nimic nu merge în favoarea lui Real Madrid. Galacticii străbat una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului după ce sezonul trecut au stabilit un record de opt trofee. Obiectivul pe plan intern nu mai este acum decât o clasare între primele patru, pentru a accede în Champions League.

În vestiar e un adevărat război între grupurile de jucători, împărţiţi în două tabere, pro şi contra lui Zinedine Zidane, care a acuzat de generaţia nouă din lot că are fotbalişti care joacă doar pentru sunt favoriţii antrenorului chiar şi când nu sunt în formă.

Sărbătoritul zilei la Real Madrid a împlinit 33 de ani

A mai rămas doar obiectivul Champions League, dar şi acolo examenul este infernal, contra lui PSG şi a lui Neymar. Iar acum şi vremea s-a întors împotriva jucătorilor de la Real Madrid, care nu şi-au putut desfăşura antrenamentul de luni după-amiază din cauza căderilor de zăpadă.

În Madrid a nins abudent în ultimele 24 de ore, iar baza de pregătire de la Valdebebas a fost acoperită de o consistentă pătură de zăpadă. Jucătorii locuiesc, marea majoritate, în afara capitalei Spaniei şi s-a decis anularea antrenamentului. O decizie care a venit ca o mănuşă pentru sărbătoritul zilei, Cristiano Ronaldo, care şi-a putut sărbători nestingherit ziua de naştere, el făcând 33 de ani.