Video şi foto. Bernabeu, acoperit de zăpadă. Antrenamentul Realului anulat

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
05/02/2018, 18:55
Video şi foto. Bernabeu, acoperit de zăpadă. Antrenamentul Realului anulat GALERIE FOTO

Nimic nu merge în favoarea lui Real Madrid. Galacticii străbat una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului după ce sezonul trecut au stabilit un record de opt trofee. Obiectivul pe plan intern nu mai este acum decât o clasare între primele patru, pentru a accede în Champions League.

În vestiar e un adevărat război între grupurile de jucători, împărţiţi în două tabere, pro şi contra lui Zinedine Zidane, care a acuzat de generaţia nouă din lot că are fotbalişti care joacă doar pentru sunt favoriţii antrenorului chiar şi când nu sunt în formă.

Sărbătoritul zilei la Real Madrid a împlinit 33 de ani

A mai rămas doar obiectivul Champions League, dar şi acolo examenul este infernal, contra lui PSG şi a lui Neymar. Iar acum şi vremea s-a întors împotriva jucătorilor de la Real Madrid, care nu şi-au putut desfăşura antrenamentul de luni după-amiază din cauza căderilor de zăpadă.

În Madrid a nins abudent în ultimele 24 de ore, iar baza de pregătire de la Valdebebas a fost acoperită de o consistentă pătură de zăpadă. Jucătorii locuiesc, marea majoritate, în afara capitalei Spaniei şi s-a decis anularea antrenamentului. O decizie care a venit ca o mănuşă pentru sărbătoritul zilei, Cristiano Ronaldo, care şi-a putut sărbători nestingherit ziua de naştere, el făcând 33 de ani.

 

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația, ora 18:00, live video finala la CM 2018. A început ceremonia de închidere!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.