Fotbal international

Real Madrid, aproape de o rușine istorică în La Liga! Ce se întâmplă dacă nu înving Betis Sevilla

13.01.2019 | 10:14
Real Madrid aproape de o rusine istorica in La Liga Ce se intampla daca nu inving Betis Sevilla
ADVERTISEMENT

Echipa Real Madrid traversează un sezon extrem de dificil și este foarte aproape de o rușine istorică în La Liga. ”Galacticii” vor juca duminică seară, de la ora 21:45, pe terenul formației Betis Sevilla, într-un meci din etapa cu numărul 19 a campionatului Spaniei.

În cazul în care nu vor învinge pe Estadio Benito Villamarin, elevii lui Santiago Solari vor intra în istoria clubului Real Madrid pentru cea mai slabă primă parte de campionat din acest secol. În aceste condiții, meciul se anunță unul extrem de interesant, mai ales că Betis Sevilla luptă în actuala stagiune pentru locurile de cupe europene.

ADVERTISEMENT
Luka Modric și Dani Carvajal părăsesc terenul cu capul în pământ după meciul Real Madrid - Real Sociedad 0-2
Luka Modric și Dani Carvajal părăsesc terenul cu capul în pământ după meciul Real Madrid – Real Sociedad 0-2

Real Madrid, aproape de o rușine istorică în La Liga

Conform cotidianului spaniol Marca, Real Madrid are unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria recentă și este foarte aproape de o rușine istorică dacă nu se impun în meciul cu Betis Sevilla. În acest moment, ”galacticii” au 30 de puncte în clasamentul din La Liga și sunt pe punctul să înregistreze cea mai slabă primă parte de sezon din secolul 21. Ei nu au mai trăit o astfel de situație din sezonul 2005-2006, atunci când după 19 etape aveau doar 33 de puncte.

Mai mult, Real Madrid se va prezenta la meciul cu Beris Sevilla cu un lot decimat de suspendări și accidentări. Santiago Solari nu-i va avea la dispoziție pe Lucas Vazquez, Gareth Bale, Toni Kross, Marco Asensio, Marcos Llorente, Javier Sanchez, iar în această săptămână l-a pierdut și pe portarul belgian Thibaut Courtois. Situația se poate complica și mai mult, deoarece atacanții Mariano Diaz și Vinicius sunt incerți.

ADVERTISEMENT

În cazul unui nou eșec, soarta tehnicianului argentinian Santiago Solari, care a preluat echipa după demiterea lui Julen Lopetegui, pare a fi pecetluită. Președintele ”galacticilor”, Florentino Perez, insistă tot mai mult pentru readucerea portughezului Jose Mourinho, care și el a fost dat afară la sfârșitul anului de la Manchester United.