Fotbal international

Real Madrid are cel mai slab sezon din ultimii zece ani! Cifrele dezastruoase ale “galacticilor”

06.01.2019 | 22:12
Real Madrid are cel mai slab sezon din ultimii zece ani Cifrele dezastruoase ale galacticilor
ADVERTISEMENT

Real Madrid are cel mai slab sezon din ultimii zece ani. Formaţia antrenată de Santiago Solari a fost învinsă de Real Sociedad, scor 0-2, şi a ajuns la cea de-a şasea înfrângere din actuala stagiune a primei ligi din Spania. La finalul partidei disputate pe “Santiago Bernabeu”, “galacticii” au fost fluieraţi de fanii, care i-au cerut demisia lui Santiago Solari.

Campioana Europei este la a şasea înfrângere în La Liga, acelaşi număr pe care îl înregistrase şi în sezoanele 2014-15 şi 2017-18. În aceste condiţii, la următorul eşec, Real Madrid va depăşi aceste contraperformanţe. În plus, “galacticii” au şanse mari să egaleze numărul de înfrângeri înregistrat în sezonul 2008-09, cel mai slab din ultimii zece ani. Atunci, madrilenii au fost antrenaţi de Bernd Schuster (până pe 9 decembrie 2008) şi Juande Ramos, care a stat pe banca tehnică a echipei până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Real Madrid are cel mai slab sezon din ultimii zece ani. Prestaţii modeste şi în Liga Campionilor

Real Madrid are cel mai slab sezon din ultimii zece ani, iar fanii echipei de pe “Santiago Bernabeu” sunt nemulţumiţi. În actuala stagiune, formaţia antrenată de Santiago Solari a bifat două înfrângeri ruşinoase în Liga Campionilor, ambele în faţa lui ŢSKA Moscova. Pe 12 decembrie, madrilenii au fost învinşi, pe teren propriu, de campioana Rusiei, scor 0-3, cea mai drastică înfrângere suferită pe “Bernabeu” în istoria participărilor în Liga Campionilor.

Real Madrid are cel mai slab sezon din ultimii zece ani
Real Madrid are cel mai slab sezon din ultimii zece ani

După 18 etape din La Liga, Real Madrid ocupă locul cinci, care permite calificarea în grupele Europa League în sezonul viitor. Un astfel de eşec ar fi istoric pentru madrilenii, care s-au calificat în Liga Campionilor la fiecare ediţie din ultimii 22 de ani. În urmă cu zece ani, când Real Madrid a înregistrat zece înfrângeri în campionat, formaţia din capitala Spaniei s-a clasat pe locul doi. Singurul succes al sezonului este, până acum, câştigarea Campionatului Mondial al Cluburilor, performanţă înregistrată la mijlocul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT