Incredibil! Real Madrid a avut megaofertă pentru Bale. Galezul a spus nu

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
23/03/2018, 10:03
Incredibil! Real Madrid a avut megaofertă pentru Bale. Galezul a spus nu

Florentino Perez vrea să se despartă în această vară de mai mulţi dintre jucătorii de la Real Madrid. Printre cei pe care îi doreşte plecaţi se află şi doi componenţi ai tripletei BBC, francezul Karim Benzema şi galezul Gareth Bale. Primul mai mare contract până în  2019, al doilea până în 2022.

Benzema nu mai dă randament din postura de vârf de atac, reuşind foarte puţine goluri. Bale costă enorm în raport cu minutele jucate, pentru că mai bine de 40 la sută din perioada petrecută la Real a fost accidentat. Cu toate acestea are în continuare o cotă foarte bună în Premier League, unde ar putea reveni.

Real Madrid are mult de pierdut

Perez ar fi fericit dacă l-ar putea vinde pe galez. Preşedintele lui Real Madrid a primit recent o ofertă absolut fabuloasă pentru Bale, care pur şi simplu l-a entuziasmat, pentru că urma să primească nu mai puţin de 130 de milioane euro, cu 30 mai mult decât a plătit când l-a adus de la Tottenham.

Numai că bucuria a lăsat repede locul decepţiei, pentru că fotbalistul galez a spus nu pe loc ofertei, deşi şi salariul său se anunţa a fi unul mult peste ce câştigă la Real, 15 milioane în urma noului contract semnat în 2016, dar faptul că această propunere vine de la un club din China l-a făcut să respingă imediat orice discuţii.

Închide ×