Fotbal international

Real Madrid caută omul de gol în Anglia: Kane sau un un star de pe Old Trafford

Real Madrid are probleme reale în actualul sezon în a reuşi să marcheze. Faptul că tocmai gurile de foc ale echipei, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema, au marcat primele lor goluri în ultima...
17.10.2017 | 17:57
Real Madrid caută omul de gol în Anglia: Kane sau un un star de pe Old Trafford
ADVERTISEMENT

Real Madrid are probleme reale în actualul sezon în a reuşi să marcheze. Faptul că tocmai gurile de foc ale echipei, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema, au marcat primele lor goluri în ultima etapă spune mult.

Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema nu reuşiseră nici un gol până la confruntarea cu Getafe din ultima rundă. Au izbutit amândoi să spargă gheaţa, dar lipsa lor de eficicacitate l-a pus serios pe gânduri pe preşedintele Florentino Perez, care dacă va merge în acest sezon cu actuala formulă, începând din vara lui 2018 nu va mai dori sub nici o formă să aibă astfel de probleme. Prin urmare, de pe acum, Real a ieşit la vânătoare de atacanţi de careu şi privirile s-au oprit asupra Premier League.

Nu mai este nici un secret că puternicul vârf al lui Tottenham, internaţionalul englez Harry Kane, este noua slăbiciune a lui Florentino Perez. Care a mai realizat deja o tranzacţie de amploare cu gruparea din Londra, aducerea lui Gareth Bale în urmă cu patru sezoane. Însă Harry Kane pare a fi mult mai greu de transferat, pentru că Tottenham ştie foarte bine că jucătorul e o mină de aur şi că pe el se poate obţine o avere. Deci, va fi o adevărată bătălie a preţurilor fabuloase pentru Kane.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez vrea ca Real Madrid să marcheze multe goluri

Florentino Perez nu este însă omul care să dorească să sară peste un anumit prag. La el 150 de milioane pentru un fotbalist e un preţ fabulos, atât oferise şi lui Monaco pentru Kylian Mbappe. De aceea, el ştie că la sarabanda sumelor vehiculate în fotbalul actual nu ar fi nici o surpriză dacă pentru Kane se vor cere 200 sau chiar peste 200 de milioane. Şi în acest caz, e aproape sigur că Real se va retrage de la licitaţie.

De aceea, el pare mai mult atras să atace pe o pistă unde ar avea mai mult succes şi unde preţul nu ar atinge asemenea ştachete. Puştiul lui Manchester United, Marcus Rashford, pare o soluţie mult mai avantajoasă din multe puncte de vedere. Este şi foarte tânăr, dar a arătat că are simţul porţii foarte dezvoltat. Are 12 goluri marcate în 51 de partide, dar acum şansele de a juca sunt mai scăzute, odată cu venirea lui Romelo Lukaku şi apropiata refacere a lui Ibrahimovic.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri