Sport

Real Madrid are un nou lider în vestiar, după plecarea lui Sergio Ramos: „Colegii sunt gata să facă orice pentru el”. Video

Vestiarul Realului are un nou lider după plecarea căpitanului Sergio Ramos. „Personalitatea puternică este principalul său atu, iar colegii sunt gata să facă orice pentru el”, anunță presa iberică.
19.06.2021 | 14:41
Real Madrid are un nou lider in vestiar dupa plecarea lui Sergio Ramos Colegii sunt gata sa faca orice pentru el Video
Elevii lui Ancelotti și-au ales noul lider după plecarea lui Sergio Ramos. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid se pregătește să intre într-o nouă eră, după plecarea lui Sergio Ramos. Potrivit celor de la Marca, noul lider din vestiarul vicecampioanei Spaniei va fi, surprinzător sau nu, brazilianul Casemiro.

Ce îl recomandă pentru o astfel de responsabilitate?  Are o personalitate puternică, „este un jucător indispensabil echipei, un exemplu când vine vorba despre comportament” și a reușit să ajungă la inimile fanilor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, banderola nu va sta pe brațul său în timpul meciurilor. Jurnaliștii iberici susțin că Benzema, Marcelo și Varane sunt jucătorii care „se duelează” pentru statutul de căpitan al echipei.

Casemiro, noul lider din vestiarul Realului

Carlos Hernique Casemiro va fi noul lider din vestiarul Realului. La cei 29 de ani ai săi, mijlocașul brazilian este un jucător indispensabil echipei și formează un trio de neclintit cu Modric și Kroos.

ADVERTISEMENT

În ultimele sezoane, influența sa în fața colegilor a crescut, în paralel cu identificarea fanilor cu el, pe care îl consideră un jucător reprezentativ. Casemiro este mereu prezent, atât pe teren, cât și în afara lui, și este un exemplu atunci când vine vorba despre comportament.

Personalitatea puternică este principalul său atu, iar colegii sunt gata să facă orice pentru el. ”Case” nu e cel mai bătrân sau cel mai vechi din lot, dar caracterul său arată că e liderul de care Real Madrid are nevoie”, anunță Marca.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, despărțire în lacrimi, după 16 ani

Deși fanii mai păstrau speranțe ca idolul lor să-și pună semnătura pe un nou contract, inevitabilul s-a produs. Cu prilejul unei ceremonii emoționante, la care a luat parte și președintele Florentino Perez, Sergio Ramos s-a despărțit oficial de Real Madrid, după 16 ani.

A sosit momentul acela, unul dintre cele mai dificile din viaţa mea – să îmi iau la revedere de la Real Madrid. Era inevitabil să mă emoționez, aș fi vrut să fac acest lucru pe stadionul nostru, Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc Real Madrid, mereu te voi purta în inimă. pentru că nu eşti niciodată. Am venit de mână cu părinţii mei, cu fraţii mei, la 19 ani, eram doar un copil, iar azi am o familie minunată, cu soţia şi cei patru copii.

Adaug 22 de titluri, reuşite cu mult efort, sacrificiu, dedicare şi profesionalismul care se cer la Real Madrid. Se încheie etapă minunată din viaţa mea, nimic nu va mai fi vreodată ce am trăit aici.

Deschid o nouă etapă, cu mult entuziasm pentru a demonstra şi a adăuga alte titluri în palmaresul meu, dar, mai devreme sau mai târziu, mă voi întoarce”, au fost cuvintele rostite, printre lacrimi, de legendarul apărător spaniol.

ADVERTISEMENT