Fotbal international

Real Madrid – AS Roma 3-0. Madrilenii, victorie fără emoţii! Diaz, golul serii pe “Bernabeu”

19.09.2018 | 22:50
Real Madrid  AS Roma 30 Madrilenii victorie fara emotii Diaz golul serii pe Bernabeu

Campioana Spaniei a câştigat meciul din prima etapă, scor 3-0, graţie golurilor marcate de Isco, Gareth Bale şi Mariano Diaz. Cele două formaţii s-au duelat în Grupa G din Liga Campionilor, într-o partidă care ar fi putut să fie finala în sezonul precedent. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Rezumatul meciului


Min. 90+2 / GOOOOOOOOL Real Madrid! Mariano Diaz a marcat cu o super execuţie.

Min. 58 / GOOOOOOOOL Real Madrid! Gareth Bale înscrie un gol superb după pasa lui Modric

Min. 45 / GOOOOOOOL Real Madrid! Isco a deschis scorul dintr-o lovitură liberă!

Min. 9 / Isco a rămas singur cu portarul Olsen, însă acesta a deviat cu mâna dreaptă şutul spaniolului.

Min. 3 / Gareth Bale a fost la un pas să marcheze, dar mingea şutată de galez a trecut milimetric pe lângă poarta italienilor.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Real Madrid – AS Roma.


UPDATE, ora 21:07 / S-au anunțat echipele de start.


Deţinătoarea trofeului din ultimul sezon va debuta în stagiunea 2018-2019, pe teren propriu, împotriva celor de la AS Roma. Cele două formaţii s-ar fi putut duela anul trecut în ultimul act al întrecerii, dar italienii s-au oprit în semifinalele întrecerii după o dublă manşă spectaculoasă. Formaţia din capitala Italiei a reuşit o dublă manşă superbă împotriva celor de la Barcelona şi s-au calificat mai departe în ciuda unei înfrângeri cu 4-1 pe Camp Nou. Gialorossi au reuşit să câştige cu 3-0 manşa retur de pe Stadio Olimpico, însă parcursul excelent al echipei avea să se încheie în semifinale.

Real Madrid – AS Roma LIVE VIDEO Telekom Sport 1

Întâlnirea Real Madrid – AS Roma poate fi urmărită live la TV pe postul Telekom Sport 1. De asemenea, www.fanatik.ro te va ține la curent cu toate fazele importante ale meciului și vei putea vedea în format video toate golurile. Dacă doriți să urmăriți live stream partida dintre de pe Santiago Bernabeu d o puteți face online și de pe gadgeturile pe care le dețineți, telefon, laptop, etc.

Real Madrid - AS Roma LIVE STREAM în Liga Campionilor. Vezi meciul
Daniele De Rossi şi Isco, în lupta pentru balon

Partida dintre cele două formaţii marchează debutul lui Julen Lopetegui pe banca celor de la Real Madrid în Liga Campionilor şi va fi primul joc din Champions League fără Cristiano Ronaldo în ultimele nouă sezoane pentru spanioli.

Live Stream Real Madrid – AS Roma. Un alt mod de a vedea meciul Online

O altă modalitate Live Stream de a vedea meciul dintre Real Madrid şi AS Roma  este pe Telekom Sport 1. Aici, telespectatorii pot vedea cea mai importantă încleștare a zilei din Champions League. Spaniolii s-au impiedicat în ultima etapă pe terenul celor de la Athletic Bilbao, într-un meci încheiat la egalitate, 1-1.

Echipele probabile Real Madrid – AS Roma. Pastore, principalul absent

Fotbalistul adus în această vară de la PSG nu se va afla pe teren la debutul în noul sezon din Liga Campionilor, în timp ce Julen Lopetegui are la dispoziţie tot lotul de fotbalişti.

Real Madrid: Courtois- Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo- Modric, Casemiro, Kroos- Bale, Benzema, Asensio

Real Madrid – AS Roma, cote  la pariuri

Formaţia de pe Santiago Bernabeu este văzută drept favorită la câştigarea partidei şi are o cotă de 1.35 pentru un succes. Bookmakerii se aşteaptă la un meci cu multe goluri şi au oferit o cotă de 1.40 pentru un joc în care se vor marca cel puţin trei goluri.