Perez, atacat de presa din America! "Real Madrid a devenit un Disneyland!"

real madrid, psg, florentino perez

Real Madrid a învins-o pe PSG în manşa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, scor 3-1.Florentino Perez a fost atacat de jurnaliştii americiani de la New York Times.

Rory Smith, de la New York Times, a analizat al doilea mandat al lui Florentino Perez la Real Madrid. Jurnalistul american l-a criticat pe preşedintele madrilenilor într-un editorial, chiar dacă a recunoscut că formaţia a avut parte de o creştere spectaculoasă.

"A trnasformat clubul într-un adevărat Disenyland, acolo totul este o continuă paradă a victoriei. Orice voce care are curajul să critice ceea ce se întâmplă la club este etichetată imediat ca fiind una împotriva echipei. Înfrângerea nu există la Real Madrid", a scris Rory Smith.

Aducerea lui Zidane la Real Madrid, criticată de Smith

Jurnalistul american a criticat şi numirea lui Zinedine Zidane la cârma echipei, în ianuarie 2016. Acesta susţine că antrenorul francez a fost adus doar pentru a aplauda deciziile lui Florentino Perez. 

"Lotul nu are un adevărat balans. Antrenorii vin şi pleacă de la echipa. Ultimul adus, Zinedine Zidane, a primit o etichetă dură în Spania. Este numit un antrenor al palmelor, pentru că aplaudă mereu deciziile luate de Florentino Perez", a mai susţinut Rory Smith.