Video. Bale a învăţat din greşeala de la Torino! Vezi cum a reacţionat la golul lui Ronaldo

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
08/04/2018, 20:24
Video. Bale a învăţat din greşeala de la Torino! Vezi cum a reacţionat la golul lui Ronaldo

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

După meciul de la Torino, din sfertul de finală al Champions League, câştigat de Real Madrid cu 3-0 în faţa lui Juventus toată lumea din echipa lui Zinedine Zidane a fost ridicată în slăvi în presa iberică, mai puţin un singur component al lotului, dar care la acest joc nu a fost utilizat şi a urmărit meciul de pe bancă.

Este vorba de internaţionalul galez Gareth Bale, pe care camerele video l-au surprins cum a fost singurul jucător al Realului care a rămas impasibil la superba reuşită din foarfecă a lui Cristiano Ronaldo de la golul doi. Presa din Spania l-a atacat dur pe Bale, considerându-l ingrat şi total deconectat de la relaţia sa cu coechipierii. Şi au fost destule voci în favoarea plecării imediate, în vară, a galezului.

Bale a anunţat că nu vrea să plece de la Real Madrid

Însă, Bale a ţinut să anunţe că dacă nu va fi pus pe lista de transferări personal nu doreşte să plece de pe Santiago Bernabeu, unde mai are contract până în 2022. Acesta a fost un prim semnal de pozitivitate din partea galezului faţă de relaţia sa cu Real Madrid.

Al doilea semn al unei atitudini schimbate a fost modul în care a reacţionat după ce Ronaldo a deschis scorul duminică, în derbyul cu Atletico şi încheiat nedecis. Bale a centrat şi voleul lui CR7 a fost imparabil. Bale a alergat imediat spre Ronaldo, pentru a se bucura împreună de reuşită.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Închide ×