Fotbal international

VIDEO. Se vede Cardiff! Real Madrid şi-a rezolvat calificarea încă din tur! Atletico, la PĂMÂNT!

Real Madrid a luat o opţiune serioasă la calificarea în finală după ce a spulberat Atletico Madrid pe ”Bernabeu”. Ronaldo s-a dovedit a fi magistral, marcând de trei ori....
03.05.2017 | 00:02
VIDEO Se vede Cardiff Real Madrid sia rezolvat calificarea inca din tur Atletico la PAMANT

Real Madrid a luat o opţiune serioasă la calificarea în finală după ce a spulberat Atletico Madrid pe ”Bernabeu”. Ronaldo s-a dovedit a fi magistral, marcând de trei ori.

Real Madrid – Atletico Madrid 3-0 (Ronaldo 10, 73, 86)

* Min 86. GOOOOOL REAL MADRID. Ronaldo marchează al treilea său gol! VEZI GOLUL

* Min 73. GOOOOL REAL MADRID. Ronaldo face ”dubla” după ce a trimis un şut imparabil. VEZI VIDEO

* Min. 45+2. PAUZĂ

* Min 10. GOOOOL REAL MADRID. Ronaldo deschide scorul! VEZI VIDEO

A fost golul 101 pentru Cristiano Ronaldo în Champions League. În acest moment, CR7 are mai multe goluri ca Atletico Madrid (100) în această competiţie!

0

* Min 1. A început meciul

rrrreelelele

Real Madrid-Atletico Madrid Champions League LIVE VIDEO. Update. Florentino Perez a anunţat că, în cazul în care Real Madrid, va câştiga Liga Campionilor, va împărţi 40.000.000 de euro între jucători şi staff-ul tehnic. 2.000.000 de euro va primi Zidane, iar fotaliştii vor încasa fiecare aproximativ 1.500.000 de euro.


Real Madrid-Atletico Madrid Champions League LIVE VIDEO. Update. Câţiva bişniţari români stau în preajma stadionului ”Santiago Bernabeu” pentru a vinde bilete la supra-preţ celor care nu au avut timp până acum să achiziţioneze bilete la marele meci.


Real Madrid-Atletico Madrid Champions League LIVE VIDEO. Update. Zinedine Zidane spune că Real Madrid nu este favorită în faţa rivalei Atletico.

14937091110301

~Ştim cât de importantă este această partidă, trebuie să ne gândim că nu există altă cale decât să jucăm bine de la primul până la ultimul minut. Suporterii noştri vor fi cu noi, aşa cum au fost şi la sfârşitul săptămânii, cu Valencia, când au ajutat foarte mult echipa, au fost plusul de care aveam nevoie.

Nu suntem favoriţi, este o semifinală, iar şansele sunt 50-50. Trebuie să dăm maximum pentru a câştiga şi cam atât, să ne concentrăm doar pe partida de acum, să nu ne gândim la retur.

Cu Atletico nu va fi un derby, pentru că este o semifinală în Champions, dar rivalitatea este aceeaşi. Ştim foarte bine echipa pe care o înfruntăm. Cu siguranţă anul acesta nu este mai rău decât cel din 2015. Dacă am ajuns în semifinale, înseamnă că ne-am descurcat bine. Apoi, vom vedeam dacă vom ajunge în finală din nou”, a adăugat Zidane.

Real Madrid-Atletico Madrid Champions League LIVE VIDEO / Marţi, 2 mai, 21:45, Dolce Sport 1

Real Madrid-Atletico Madrid Champions League LIVE VIDEO. Madridul se împarte din nou pentru un meci de Liga Campionilor. Până acum, „albii” au fost cei care au sărbătorit. De fiecare dată!

Real Madrid-Atletico Madrid Champions League LIVE VIDEO. Real Madrid şi Atletico Madrid se înfruntă din nou în Liga Campionilor. Pentru al patrulea sezon consecutiv! Dintre care două dispute au fost în ultimul act al competiţiei, în 2014 şi 2016. Până acum, calificarea a fost sărbătorită de fiecare dată în Piaţa Cibeles. Locul obişnuit de întâlnire al fanilor lui Real Madrid. La Neptunos, piaţa susţinătorilor lui Atletico, linişte şi deznădejde.

Real Madrid-Atletico Madrid Champions League LIVE VIDEO. Dorinţa de revanşă este uriaşă pentru Diego Simeone şi elevii săi, dar cu Real Madrid nu este niciodată uşor. De această dată, Atletico Madrid nu mai contează în lupta pentru titlu, iar calificarea în finala de la Cardiff rămâne singura miză a actualului sezon. Ar putea fi un avantaj în perspectiva dublei cu Real Madrid. Un alt factor important ar putea fi arbitrajul. „Galacticii” au fost, practic, duşi pe braţe de arbitri înspre semifinale, cu mai multe decizii favorabile în dubla contra perdanţilor de la Bayern München.

Real Madrid-Atletico Madrid Champions League LIVE VIDEO. Echipe probabile
Real Madrid (4-3-3): Navas – Carvajal, Nacho, S. Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, Benzema, Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane.
Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Gimenez, Savic, Godin, F. Luis – Koke, Gabi, Saul, Carrasco – Gameiro, Griezmann. Antrenor: Diego Simeone.
* Juanfran, Vrsaljko şi Augusto Fernandez sunt accidentaţi şi nu pot juca pentru Atletico
* Bale, Pepe şi Varane sunt accidentaţi şi nu pot juca pentru Real