Fotbal international

Real Madrid – Atletico 2-4, după 2-1 și 0-1 în Supercupa Europei. Saul Niguez și Koke au ucis Realul în prelungiri

15.08.2018 | 22:16
Real Madrid  Atletico 24 dupa 21 si 01 in Supercupa Europei Saul Niguez si Koke au ucis Realul in prelungiri

Real Madrid – Atletico LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport – Supercupa Europei. Primul mare meci al sezonului este Supercupa Europei, dintre Real Madrid și Atletico Madrid, care se va disputa miercuri, 15 august, de la ora 22:00, pe Lillekulla Stadium din capitala Estoniei, Tallinn. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE: Min. 120: Final de meci! Atletico Madrid câștigă Supercupa Europei!


UPDATE: Min. 104: Gol Koke, Realul e aproape de a pierde Supercupa! E 2-4!


UPDATE: Min. 98: Gol Saul! Șut de pomină de la marginea careului!


UPDATE: Min. 90: Final de meci! Intrăm în prelungiri!


UPDATE: Min. 79: Diego Costa a marcat al doilea său gol în această partidă după o eroare comisă de brazilianul Marcelo în defensivă.


UPDATE: Min 62: Real Madrid a preluat conducerea după un gol marcat de Sergio Ramos dintr-o lovitură de la 11 metri


UPDATE: Min 57: Luka Modric i-a luat locul lui Marco Asensio şi bifează primele minute într-o partidă oficială după Campionatul Mondial 2018 la care a fost desemnat cel mai bun jucător.


UPDATE: Min 45: Pauză în Supercupa Europei! Real Madrid şi Atletico Madrid se află la egalitate, 1-1


UPDATE: Min. 27: Karim Benzema restabileşte egalitatea cu o lovitură de cap excelentă în urma unei centrări perfecte din partea lui Gareth Bale


UPDATE: Min. 25: Real Madrid a fost aproape de egalare în mai multe rânduri prin Marco Asensio, Marcelo sau Raphael Varane.


UPDATE: Min 1: Diego Costa a deschis scorul după nici 60 de secunde de la primul fluier de start al partidei. Atacantul lui Diego Simeone a marcat cel mai rapid gol din istoria Supercupei Europei.



UPDATE, ora 20:45: Antrenorii celor două formaţii au stabilit echipele de start! Julen Lopetegui a decis să îl lase pe banca de rezerve pe Luka Modric, în timp ce Marco Asensio îi ia locul lui Cristiano Ronaldo:

Real Madrid: Keylor Navas ; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Isco; Asensio, Bale y Benzema.

Atletico: Oblak- Juanfran, Godin, Savic, Lucas – Koke, Rodri, Saul, Lemar- Griezmann, Costa


Real Madrid – Atletico LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport – Supercupa Europei. ”Galacticii” au câștigat în sezonul precedent Champions League pentru a treia oară consecutiv și vor încerca al treilea succes la rând și în Supercupa Europei și al cincilea în total. De partea cealaltă, Atletico Madrid s-a impus extrem de clar în Europa League, cucerind pentru a treia oară în istorie trofeul. Trupa lui Diego Simeone are în palmares și două Supercupe ale Europei.

Real Madrid – Atletico LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Real Madrid – Atletico LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport – Supercupa Europei. Acest meci reprezintă a patra întâlnire în ultimele cinci ediții ale Supercupei Europei între două formații spaniole. Însă este pentru prima dată când cele două forțe ale Madridului își vor disputa acest trofeu. Real și Atletico s-a întâlnit de nouă ori în competițiile europene, ”galacticii” având cinci victorii, două remize și două eșecuri. Cu toate acestea, Atletico nu s-a impus niciodată ântr-o finală cu Real și nici nu au reușit să-și elimine vreodată rivalii în cupele europene.

Supercupa Europei dintre Real Madrid și Atletico se va desfășura miercuri, 15 august, de la ora 22:00, pe Lillekulla Stadium din capitala Estoniei, Tallinn
Supercupa Europei dintre Real Madrid și Atletico se va desfășura miercuri, 15 august, de la ora 22:00, pe Lillekulla Stadium din capitala Estoniei, Tallinn

Real Madrid – Atletico LIVE STREAM Digi Sport și Telekom Sport

Pentru partida de la Tallin, noul antrenor al celor de la Real Madrid, Julen Lopetegui, a convocat următorii 29 de jucători: Keylor Navas, Kiko Casilla, Luca Zidane, Andrei Lunin, Thibaut Courtois – portari; Daniel Carvajal, Jesus Vallejo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho Fernandez, Marcelo, Alvaro Odriozola, Sergio Reguilon, Javi Sanchez, Sergio Lopez – fundași; Toni Kroos, Luka Modric, Casemiro, Marcos Llorente, Marco Asensio, Isco, Dani Ceballos, Federico Valverde – mijlocași; Karim Benzema, Gareth Bale, Lucas Vazquez, Borja Mayoral, Raul de Tomas, Vinicius – atacanți.

Real Madrid – Atletico LIVE la TV ONLINE

De partea cealaltă, tehnicianul argentinian Diego Simeone a deplasat doar 22 de fotbaliști în capitala Estoniei: Alberto Adan, Jan Oblak, Alex dos Santos – portari; Diego Godin, Filipe Luis, Santiago Arias, Stefan Savic, Juanfran, Lucas Hernandez, Jose Maria Gimenez – fundași; Thomas Partey, Koke, Saul Niguez, Thomas Lemar, Rodri Hernandez, Gelson Martins, Vitolo, Roberto Olabe – mijlocași; Antoine Griezmann, Nikola Kalinic, Angel Correa, Diego Costa – atacanți.

Arbitrul român Ovidiu Hațegan va face parte din brigada pentru meciul Real Madrid – Atletico Madrid,  cu toate că nu a fost selecţionat pentru Campionatul Mondial din Rusia. Gafa din meciul Irlanda de Nord – Elveţia 0-1, din barajul pentru turneul final, a fost motivul pentru care a fost sărit de schemă.  Românul va fi arbitru de rezervă la Supercupa Europei dintre Real Madrid și Atletico Madrid. Meciul va fi condus de o brigadă din Polonia, care îl va avea la centru pe Szymon Marcinak. Asistenții vor fi tot din Polonia, Tomasz Listkiewicz și Pawel Raczkowski.

Real Madrid – Atletico Supercupa Europei – cote și ponturi la pariuri sportive

Deși i-a pierdut în această vară pe tehnicianul francez Zinedine Zidane și pe superstarul portughez Cristiano Ronaldo, Real Madrid are prima șansă la câștigarea trofeului în viziunea bookmakerilor. ”Galacticii” au cotă de 1,80 la victoria finală, în timp ce Atletico este cotată la 2,00. O victorie a Realului în 90 de minute are o cotă de 2,55, a celor de la Atletico de 3,00, în timp ce remiza este cotată la 3,10. La pariuri speciale regăsim cotă de 3,60 pentru acordarea unui penalty și de 10,00 pentru marcarea unui autogol.