Sport

Începe curățenia de iarnă la Real Madrid. Trei staruri sunt pe lista neagră a lui Florentino Perez

Real Madrid vrea cu orice preț să scape în această iarnă de trei staruri care nu mai intră în calculele lui Carlo Ancelotti pentru următoarea parte a sezonului.
27.12.2021 | 11:13
Incepe curatenia de iarna la Real Madrid Trei staruri sunt pe lista neagra a lui Florentino Perez
ADVERTISEMENT

În așteptarea startului perioadei de mercato, care se va da chiar pe 1 ianuarie 2022, Real Madrid pregătește debarcarea a trei vedete care au fost utilizate extrem de rar în actuala stagiune. Cu atât mai mult cu cât se numără printre cei mai bine plătiți jucători din lotul condus de Carlo Ancelotti.

Bale, Isco și Marcelo, pe picior de plecare de la Real Madrid

Potrivit sport.es, pe lista neagră a președintelui Florentino Perez se află Gareth Bale, Isco și Marcelo. Dacă viitorul galezului rămâne sub semnul întrebării, în condițiile în care s-a vehiculat chiar și varianta retragerii din activitate în vară, când îi expiră contractul, restul își vor găsi cu siguranță noi angajamente.

ADVERTISEMENT

Deși cariera sa pare să fi intrat într-un con de umbră, Isco are șanse mari să continue în campionatul Spaniei. Și nu oriunde, ci la ocupanta locului doi în acest moment, Sevilla, unde Julian Lopetegui îl așteaptă cu brațele deschise. Cei doi au avut o colaborare excelentă atât la Real Madrid, cât și la echipa națională.

Marcelo s-ar putea întoarce în țara natală. Ce echipă este interesată de serviciile sale

Deși este unul dintre căpitani, Marcelo și-a pierdut postul de titular în detrimentul mai tinerilor săi colegi Ferland Mendy și Nacho, așa că ar putea pleca de pe „Bernabeu” chiar în această iarnă, cu destinația Brazilia. Sursa citată anunță că Fluminense – nimeni alta decât echipa care i-a ghidat primii pași în fotbalul mare – și-a manifestat deja interesul pentru „repatrierea” sa.

ADVERTISEMENT

Sud-americanii l-au cedat la Real Madrid în ianuarie 2007, pentru 6,5 milioane de euro. De altfel, acestea sunt singurele cluburi pentru care fundașul de 33 de ani a evoluat de-a lungul carierei.

Transferul lui Mbappe a intrat în impas. Motivul pentru care Florentino Perez a decis să amâne negocierile

La capitolul sosiri, principala țintă a „galacticilor” rămâne Kylian Mbappe, dar Florentino Perez a hotârât să amâne tratativele până în primăvara anului viitor, din dorința de a evita nu doar posibilele tensiuni în relația cu șeicii de la PSG, ci și controversele ce ar putea apărea în contextul duelului direct din optimile Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Cel mai important lucru este maturitatea lui Kylian. El știe cum să gestioneze această presiune și noi îl vom ajuta. Nu avem de ce să ne grăbim, o să semneze mai devreme sau mai târziu. Știm că el a luat o decizie fermă și acesta este lucrul cel mai important”, ar fi spus o sursă din interiorul clubului madrilen.

PSG nu depune armele: „Știți ce vrem, o prelungire a contractului”

În schimb, vicecampioana Franței continuă să spere că îl va convinge pe Mbappe să revină la sentimente mai bune. Acesta a refuzat până acum toate ofertele de prelungire a contractului scadent în vara anului viitor.

ADVERTISEMENT

Kylian este minunat. El este diferit, unic. Știți ce vrem noi, o prelungire a contractului… Asta e clar. Vom vedea ce va fi. Marquinhos, în schimb, va rămâne toată viața aici. Nu vrea să plece.

Când te uiți la echipa noastră de astăzi îți spui că este un vis. Reprezentăm ceva unic în lume. Oamenii vorbesc mult, dar nimeni nu a avut ce avem noi. E clar că ne lipsește cel mai mare trofeu, dar va veni și acesta.

Trebuie să depășești ideea că nu ai câștigat niciodată Champions League. Trebuie să ne scoatem asta din cap. E adevărat că nu avem palmaresul altor echipe, dar avem structura, calitatea și organizarea. Parisul este un oraș deosebit, dar uneori îți fură puțin concentrarea”, a declarat Leonardo, directorul sportiv al PSG.

ADVERTISEMENT
Tags: