Cele mai citite

Foto. Rivaldo şi Rivaldinho pe Camp Nou! Invitaţi speciali pentru a vedea El Clasico

Real Madrid - Barcelona 0-3 s-a jucat în etapa a 17-a din La Liga. Mai multe legende ale clubului catalan au fost invitate să vadă derby-ul în tribunele stadionului Camp Nou.
24.12.2017 | 13:57

De fiecare dată când FC Barcelona joacă împotriva celor de la Real Madrid pe “Santiago Bernabeu”, mai multe legende ale clubului catalan sunt invitate să vadă El Clasico din tribunele Camp Nou.

Rivaldo a fost invitat pe “Santiago Bernabeu” la derby-ul Real Madrid – Barcelona. Fostul internaţional brazilian a declinat invitaţia şi a preferat să vadă meciul de sâmbătă de pe stadionul unde a scris istorie între 1997 şi 2002. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fiul lui Mourinho, fericit după Real Madrid – Barcelona 0-3

Alături de legenda clubului catalan a stat fiul său, Rivaldinho, care joacă la Dinamo din iarna anului 2017. Dinamovistul a fost însoţit de soţia şi băieţelul său care s-a născut în urmă cu două luni.

Pe lista invitaţilor de pe Camp Nou s-a numărat şi fiul lui Jose Mourinho. Acesta este fan al Barcelonei din perioada în care actualul tehnician al celor de la Manchester United era antrenor secund al formaţiei catalane. Jose Mourinho Jr. s-a pozat în tricoul catalanilor după victoria din El Clasico.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri