Video

VIDEO / REAL MADRID – BARCELONA. Simbolul Realului nu renunţă la fotbal! Noua provocare a lui Raul

REAL MADRID - BARCELONA. O legendă a madrilenilor nu se mai satură de fotbal. Conform presei din Statele Unite, Raul Gonzales a ajuns la un acord cu New York Cosmos. Raul va semna un contract pe un...
22.10.2014 | 00:25
VIDEO  REAL MADRID  BARCELONA Simbolul Realului nu renunta la fotbal Noua provocare a lui Raul

REAL MADRID – BARCELONA. O legendă a madrilenilor nu se mai satură de fotbal. Conform presei din Statele Unite, Raul Gonzales a ajuns la un acord cu New York Cosmos. Raul va semna un contract pe un an cu americanii, dar nu va fi responsabil doar cu golurile. Spaniolul ajuns la 37 de ani va avea grijă şi de academia de juniori a clubului. Raul a plecat de la Real în 2010, după 16 ani de performanţă, dar nu acolo s-a terminat totul pentru el. De atunci, atacantul a mai jucat pentru Schalke, dar şi în Qatar, la Al Sadd.

raul

Real, omul record la Real

Raul este omul cu care se confundă istoria Realului din deceniul trecut. Spaniolul a cîştigat trei Ligi ale Campionilor cu “Los Blancos” şi a marcat în două dintre cele trei finale. Raul este în continuare cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, cu 71 de reuşite, chiar dacă Ronaldo şi Messi îi suflă în ceafă.

În Primera Division, Raul a cîştigat şase titluri cu Real. Atacantul este golgheterul all-time al clubului, cu 323 de reuşite. De asemenea, Raul conduce şi la capitolul apariţii în tricoul alb, cu 741 de meciuri jucate pentru cel mai titrat club din lume. Raul a fost căpitanul lui Real între 2003 şi 2010.

Vezi video:

Raul, călăul Barcelonei

REAL MADRID – BARCELONA. Raul Gonzales este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria El Clasico. Ibericul este pe locul trei la acest capitol, cu 15 reuşite. Primul este Lionel Messi, cu 21 de goluri, urmat de legenda Alfredo di Stefano, cu 18 reuşite.

Cel mai bun meci făcut de Raul contra Barcelonei a fost chiar pe Camp Nou. Raul i-a redus la tăcere pe fanii catalani cu o dublă în anul 2000. A fost prima oară cînd ibericul a apelat la vestitul gest de bucurie de a-şi pupă degetul inelar.

Vezi video:

A dat Madridul pe Bundesliga

Raul nu a suportat statutul de rezervă la Real Madrid, după venirea lui Jose Mourinho. A plecat la Schalke, nu înainte de a-i preda tricoul cu numărul 7 lui Cristiano Ronaldo.

În Germania, spaniolul s-a acomodat fără probleme. A debutat cu o dublă impotriva marelui Bayern Munchen. În total, Raul a marcat 40 de goluri în 98 de apariţii pentru “mineri”.

Vezi video:

Aventură în Qatar

Raul a plecat de la Schalke să le predea lecţii şi arabilor. A semnat în 2012 cu Al Sadd. După o experienţă de doi ani la arabi, Raul a cîştigat un titlu în Qatar. Spaniolul a fost goleador şi la Al Sadd. A marcat 16 goluri în doi ani.

Vezi video:

Raul a fost ghinionist cînd a venit vorba de echipa naţională. Chiar dacă a marcat 44 de goluri pentru Furia Roja, de-abia după retragerea lui au venit cele trei titluri consecutive ale Spaniei.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!