REAL – BARCELONA. Chinul! Dezvăluirile cutremurătoare ale “Canibalului”

REAL MADRID - BARCELONA. Au mai rămas 2 zile pînă la "El Clasico", derby-ul fotbalului spaniol aşteptat de întreaga lume. Însă o persoană aşteaptă şi mai mult decît toţi ceilalţi acest...
23.10.2014 | 00:15
REAL  BARCELONA Chinul Dezvaluirile cutremuratoare ale Canibalului

REAL MADRID – BARCELONA. Au mai rămas 2 zile pînă la “El Clasico”, derby-ul fotbalului spaniol aşteptat de întreaga lume. Însă o persoană aşteaptă şi mai mult decît toţi ceilalţi acest meci, care va fi sinonim cu finalul unui chin de 4 luni în care lumea l-a condamnat, l-a înjurat, l-a desfiinţat. 

Numele lui e Luis Suarez şi dacă e să ne luăm după ultimele sale declaraţii, a fost la un pas să îşi încheie cariera din cauza unui incident pe care l-a provocat la Campionatul Mondial. Uruguayanul revine însă mai motivat ca niciodată pe terenul de joc, într-unul din cele mai importante meciuri de fotbal inter-cluburi, sub privirile întregii lumi.

Coşmar Mondial

REAL MADRID – BARCELONA. Totul s-a întîmplat la Campionatul Mondial în meciul decisiv pentru calificarea din grupe între Uruguay şi Italia. În minutul 80, la scorul de 0-0, sud-americanii aveau neapărat nevoie de victorie, Într-un duel din careu, Suarez l-a muşcat de umăr pe Giorgio Chiellini, incident văzut doar pe reluări, care nu a fost însă văzut de arbitru.

chiellini

REAL MADRID – BARCELONA. Suarez a continuat meciul şi Uruguay a cîştigat cu 1-0 prin golul din final al lui Godin. Însă după meci, presa internaţională şi toată lumea fotbalului l-a condamnat pe Suarez pentru incident, mai ales că nu era la primul gest de acest fel.

Pus la ZID

REAL MADRID – BARCELONA. După incident, Luis Suarez a fost în mijlocul unui scandal de proporţii, mai mulţi oameni din fotbal susţinînd că acest gest ar putea să îi aducă suspendarea pe viaţă din fotbal. Mai mult, o parte din presa internaţională încuraja acest lucru.

suary

FIFA a făcut o anchetă care a investigat incidentul şi a dat un verdict dur: 4 luni de suspendare, fără posibilitatea de a se antrena cu echipa de club şi cu naţionala. Ulterior, la apel, pedeapsa a rămas, însă Suarez a primit acceptul de a se antrena cu Barcelona.

Transferul verii

REAL MADRID – BARCELONA. Chiar dacă a fost suspendat, Barcelona nu a ţinut cont de acest fapt şi l-a transferat pe Luis Suarez de la Liverpool pentru 80 de milioane de euro. Ulterior, Suarez a dezvăluit că a plîns în momentul în care a fost sunat de catalni:

“După l-am muşcat pe Chiellini am crezut că mi s-a terminat cariera. M-am gîndit că Barcelona nu va mai fi interesată de mine. Cînd m-a sunat impresarul să-mi spună că s-a făcut transferul, am început să plîng, a dezvălui Suarez.

hi-res-465d263b91f5f4f5904b251400c820c9_crop_exact

Suarez a fost prezentat oficial la trofeul Gamper, contra maxicanilor de la Club Leon într-un meci cîştigat de catalani cu 5-0. Suarez a evoluat cîteva minute, însă nu a reuşit să înscrie.

Suarez gras: “Poate îi facem liposucţie!” 

REAL MADRID – BARCELONA. Luis Suarez a avut probleme în care a fost criticat de presa spaniolă pentru că ar fi luat cîteva kilograme în perioada suspendării. Totul a plecat de la un meci amical al echipei secunde a Barcelonei contra unei echipe de amatori, în care Suarez a reuşit să şi marcheze. Pe imagini se vede cum Suarez are cîteva kilograme în plus.

461211_heroa

REAL MADRID – BARCELONA. Antrenorul echipei, Luis Enrique, a fost întrebat despre acest incident, iar răspunsul lui a fost unul pe placul jurnaliştilor: “Barcelona e un club mare şi greutatea jucătorilor noştri e controlată drastic. La Liverpool, Suarez a fost în formă fizică maximă şi aşa va fi şi la Barca cînd va reveni. Dar, dacă dumneavoastră vreţi, îi vom face o liposucţie!”, a declarat Enrique.

_76960434_luis_suarez_barcatraining_ap

Debutul aşteptat de o planetă

REAL MADRID – BARCELONA. Luis Suarez mai are de aşteptat încă 2 zile pînă la expirarea suspendării de la FIFA şi este mai motivat decît orice jucător pentru a-şi demonstra calităţile în faţa întregii lumi într-o astfel de partidă.

Decizia dificilă îi aparţine acum antrenorului Luis Enrique, care trebuie să hotărască dacă va începe cu Suarez titular sau nu în atac contra lui Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, sîmbătă de la ora 19:00. 

550463

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!