Fotbal international

Real Madrid – Barcelona, în semifinalele Cupei Regelui. Unde e la TV, echipele probabile și informații de ultim moment despre El Clasico

26.02.2019 | 23:50
Real Madrid  Barcelona in semifinalele Cupei Regelui Unde e la TV echipele probabile si informatii de ultim moment despre El Clasico
ADVERTISEMENT

Real Madrid și Barcelona se înfruntă miercuri, de la ora 22:00, în manșa retur din semifinalele Cupei Regelui. Cele două echipe pornesc de la 1-1, scor înregistrat în urmă cu două săptămâni pe Camp Nou.

Cine transmite la TV Real Madrid – Barcelona în Cupa Spaniei

Pachetul cu meciurile din Cupa Spaniei nu a fost cumpărat de nicio televiziune din România pentru acest sezon. Totuși, cu o zi înaintea primei manșe dintre Real Madrid și Barcelona, Digi Sport a anunțat că va transmite ambele dueluri. Așadar, returul se vede pe Digi Sport 1, miercuri, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Barcelona. Echipe probabile

Solari și Valverde nu au bătăi de cap înaintea acestui duel. Antrenorul lui Real Madrid poate alinia cel mai bun 11, cu mențiunea că Reguilon este ușor incert. Însă, chiar dacă va absenta, locul său va fi luat de Marcelo. De cealaltă parte, Valverde îi va folosi în atac pe Messi, Suarez și Dembele, ultimul absentând în prima manșă.

  • Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Sergio Reguilón (Marcelo); Modric, Casemiro, Kroos; Lucas Vázquez, Benzema, Vinicius Jr.
  • Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergi Roberto, Busquets, Rakitic; Messi, Suárez, Dembélé.
ADVERTISEMENT

Prețuri mari la bilete. Spaniolii sunt nemulțumiți

Oficialii clubului Real Madrid au stabilit prețuri piperate la biletele pentru acest duel. Astfel, cel mai ieftin tichet costă 75 de euro, în timp ce prețul maxim într-o zonă accesibilă fanilor de rând este de 265 de euro. Creșterea evidentă a fost semnalată de cotidianul AS, care a descoperit că la precedentul El Clasico disputat pe Santiago Bernabeu cel mai ieftin tichet costa doar 45 de euro.

Mourinho analizează El Clasico la beIN Sports

Liber de contract după ce Manchester United l-a demis în decembrie, Jose Mourinho este în prezent analist sportiv la beIN Sports. Portughezul va analiza partida pentru arabi cu o oră înainte de start. De notat faptul că Mourinho a avut parte de meciuri memorabile în El Clasico pe vremea când era antrenorul lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Barcelona nu a mai pierdut în dublă manșă în Cupă din 2013

Catalanii au în acest moment 23 de duble manșe consecutive fără eșec în Cupa Regelui, cucerind de fiecare dată trofeul în precedentele trei sezoane. Barcelona a fost scoasă ultima dată în dublă manșă tot în semifinale, chiar în fața lui Real Madrid. Se întâmpla însă în sezonul 2012/13!

Catalanii se tem de VAR

Catalanii se tem de VAR
Catalanii se tem de VAR

Mundo Deportivo și Sport, cele mai importante ziare de sport din Catalonia, semnalează numeroasele intervenții VAR la meciurile lui Real Madrid, majoritatea favorabile Los Blancos. Catalanii au avut de reproșat lucruri arbitrajului video și la duelul din tur.

ADVERTISEMENT

Duminică se înfruntă în campionat

La numai patru zile distanță de la acest duel, cele două echipe se vor înfrunta în campionat, tot pe Santiago Bernabeu. Acolo, Barcelona stă mult mai bine decât rivala sa, față de care are un avans de nouă puncte. Orice alt rezultat în afara victoriei o scoate definitiv pe Real Madrid din cursa pentru câștigarea titlului.

Vinicius, laude la adresa lui Messi

„Messi e incredibil. Face lucruri pe care mulți jucători nu sunt capabili să le facă, dar nu ne sperie. Suntem pregătiți pentru orice vom avea de întâmpinat. Și noi avem cei mai buni jucători din lume, nu?” – a spus tânărul brazilian Vinicius la conferința de presă.

ADVERTISEMENT
Tags: