Fotbal international

Video Real – Barça 0-3. Umilinţă pe “Bernabeu”! Catalanii, avans de 14 puncte

El Clasico, Real Madrid - Barcelona 0-3 s-a jucat în etapa a 17-a din La Liga. Catalanii s-au distanţat de urmăritoare după victoria din El Clasico.
22.12.2017 | 13:11
Video Real  Barca 03 Umilinta pe Bernabeu Catalanii avans de 14 puncte

UPDATE ORA 15:50 / FC Barcelona a câştigat derby-ul cu Real Madrid, scor 3-0. Catalanii s-au distanţat la nouă puncte de Atletico Madrid, formaţie aflată pe poziţia secundă în La Liga, şi la 14 puncte de Real Madrid. Partida de pe stadionul “Santiago Bernabeu” a fost umbrită de două greşeli de arbitraj. La pauză, cele două echipe au intrat la egalitate la cabine, scor 0-0. Luis Suarez şi Lionel Messi au marcat în a doua repriză, în minutele 54, respectiv 64. Madrilenii au jucat în 10 oameni, după ce Dani Carvajal a fost eliminat pentru un henţ comis în minutul 63. Ultimul gol al catalanilor a fost marcat de Aleix Vidal în minutul 90+3. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI.


UPDATE ORA 12:50 / S-au anunţat formaţiile de start pentru El Clasico.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Kovacic – Benzema, Ronaldo

Barcelona: Ter Stegen – S. Roberto, Pique, Vermaelen, Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Paulinho – Suarez, Messi


UPDATE ora 12:00 / Catalanii sunt gata pentru El Clasico. Presa din Spania a oferit primele imagini din vestiarul în care se vor schimba Lionel Messi şi compania. VEZI AICI IMAGINILE.


Real Madrid – Barcelona LIVE STREAM Primera Division. „El Clasico” din acest an se dispută la o dată şi o oră inedită, cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, de la 14:00. Real Madrid tocmai a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor, acolo unde a avut două meciuri mai grele decât se aştepta, 2-1 cu Al Jazeera şi 1-0 în finala cu Gremio. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Real Madrid – Barcelona LIVE STREAM Primera Division. Ronaldo este în formă maximă, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi despre echipă, care scârţâie în acest sezon. Barcelona, în schimb, merge ceas în Primera Division, fiind fără înfrângere. Messi & comp. au pus un avans liniştitor faţă de „galactici”, 11 puncte, şi abordează derby-ul mult mai confortabil.

Real Madrid – Barcelona LIVE STREAM Primera Division. Ronaldo versus Messi, egalitate la goluri pe 2017

Real Madrid – Barcelona LIVE STREAM Primera Division. Deşi nu a marcat etapa trecută, Messi este aşteptat să iasă din nou la rampă pe „Bernabeu”, acolo unde a marcat 14 goluri împotriva rivalei. Va fi un „El Clasico” în care Real Madrid este echipa sub presiune. Orice rezultat în afara victoriei lasă echipa lui Zidane doar cu şanse teoretice la titlu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Real Madrid – Barcelona LIVE STREAM Primera Division. Palmaresul în La Liga: 72 de victorii Real, 33 egaluri, 69 de victorii Barcelona, golaveraj 283-277. Zinedine Zidane are lotul complet valid pentru această confruntare De la oaspeţi vor lipsi Rafinha, Dembele şi Umtiti, toţi accidentaţi 3 victorii Real Madrid, două succese Barcelona şi un egal s-au înregistrat în ultimele 6 meciuri directe. Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi se află la egalitate înainte de El Clasico. Ambii jucătorii au marcat câte 53 de goluri în 2017.

Echipe probabile: 
Real Madrid (4-3-3): Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco, Benzema, Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane.
Barcelona (4-4-2): Ter Stegen – Roberto, Pique, Vermaelen, Alba – Rakitic, Busquets, Paulinho, Iniesta – Messi, Suarez. Antrenor: Ernesto Valverde.