Fotbal international

VIDEO REAL-BARCELONA. Real a luat Supercupa după ce i-a dat cinci goluri în dublă manşă marelui rival. Zidane, al 7-lea trofeu pe Bernabeu!

Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei, după două succese clare în faţa marei rivale, al doilea obţinut în propriul fief, deşi vedeta echipei, Cristiano Ronaldo, nu a putut juca. Începând...
17.08.2017 | 10:40
VIDEO REALBARCELONA Real a luat Supercupa dupa ce ia dat cinci goluri in dubla mansa marelui rival Zidane al 7lea trofeu pe Bernabeu

Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei, după două succese clare în faţa marei rivale, al doilea obţinut în propriul fief, deşi vedeta echipei, Cristiano Ronaldo, nu a putut juca. Începând cu acest meci îşi ispăşeşte pedeapsa de cinci jocuri dictată de Comisia de Disciplină. Pentru francezul Zinedine Zidane este al şaptelea trofeu din cariera de antrenor la Real. Este al 68-lea meci consecutiv în care madrilenii înscriu.

real

UPDATE. Ernesto Valverde s-a decis să joace cu două vârfuri returul de pe Bernabeu, Messi şi Suarez. Gazdele madridiste păstrează tridentul, dar cu un singur clasic, Benzema, alături de Asensio şi Lucas Vasquez, Ronaldo fiind suspendat, iar Bale pe bancă.

VEZI AICI GOLURILE

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

UPDATE. Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce i s-a menţinut suspendarea de 5 meciuri.

”Este imposibil să tac în legătură cu această situaţie. Cinci meciuri. Mi se pare foarte mult şi este ridicol. Poţi numi asta o campanie împotriva mea”, a scris Ronaldo.

Capture

UPDATE. Comisia de apel a ratificat miercuri suspendarea pe durata a cinci partide a superstarului lui Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, după ce acesta a comis un gest nesportiv în prima manşă a Supercupei, la Barcelona, împingându-l de la spate pe arbitrul partidei, care tocmai îi acordase al doilea cartonaş galben şi îl trimisese la cabine. Ronaldo va lipsi miercuri seară, în returul Supercupei, la Madrid şi în primele patru etape ale noului campionat.

Real Madrid şi FC Barcelona se întâlnesc joi, de la miezul nopţii, în manşa retur a Supercupei Spaniei. Madrilenii au câştigat turul cu 3-1, dar l-au pierdut pe Cristiano Ronaldo pentru următoarele cinci partide, vedeta portugheză fiind suspendat după ce a primit al doilea cartonaş galben în tur, dar şi pentru că l-a împins pe arbitrul meciului.

ECHIPE PROBABILE

Real Madrid: K. Navas – Carvajal, Nacho, Ramos, Theo – L. Vazquez, Modric, Kovacic, Asensio – Bale, Benzema

FC Barcelona: Ter Stegen – N. Semedo, Pique, Umtiti, J. Alba – Rakitic, Busquets, Denis Suarez – Messi, Luis Suarez, Deulofeu

Zinedine Zidane a vorbit înaintea returului de pe “Santiago Bernabeu” la o conferinţă de presă organizată marţi. Antrenorul francez a declarat că echipa nu se va relaxa la meciul retur, acesta precizând că niciodată nu se poate ştii ce se întâmplă într-un meci. “Noi nu ne vom relaxa la meciul retur. Ne aşteaptă o partidă grea, poate mai grea decât turul. În fotbal orice se poate întâmpla când joci tur-retur. Trebuie să jucăm bine pentru că Barcelona este o echipă bună, care poate marca oricând, chiar şi atunci când sunt în dificultate”, a declarat Zizou.

REAL MADRID – BARCELONA LIVE STREAM SUPERCUPA. Zidane poate fi suspendat

Conform spaniolilor de la Marca, Zinedine Zidane ar putea să fie suspendat între 4 şi 10 meciuri în urma declaraţiilor date la finalul manşei tur. Zizou a criticat în termeni duri eliminarea lui Cristiano Ronaldo, lăsând de înţeles că ar putea exista o conspiraţie împotriva echipei lui.

Ernesto Valverde, la rândul său, a susţinut o conferinţă de presă înaintea returului. Antrenorul catalanilor a declarat că vrea ca jucătorii din ofensivă să genereze ocazii de gol, mai ales că echipa sa are nevoie să recupereze o diferenţă de două goluri. Acesta a vorbit şi despre incidentul din meciul tur, în urma căruia Cristiano Ronaldo a fost suspendat cinci meciuri.

“Trebuie să ne creăm ocazii de gol pentru că este un dezavantaj important, dar nu trebuie să neglijăm deloc apărarea şi trebuie să fim atenţi la contraatacurile lor. În tur nu am controlat prea bine ultimele minute ale jocului. Nu am nimic să spun despre suspendarea lui Cristiano Ronaldo”, a declarat Ernesto Valverde.