Cele mai citite

Două zile până la Real Madrid – Barcelona! ”Nu există cuvinte pentru a descrie El Clasico”

Sfârşitul de an aduce în Primera Division cel mai important meci al sezonului. Sergio Ramos şi Ivan Rakitic au dezvăluit ce însemană duelul din El Clasico.
Autor: Vicentiu Dinescu | 20.12.2017 | 12:48
Două zile până la Real Madrid - Barcelona! ”Nu există cuvinte pentru a descrie El Clasico”

Căpitanul celor de la Real Madrid, Sergio Ramos, a declarat că nu există cuvinte pentru a descrie cel mai important meci din istoria fotbalului spaniol şi precizează că formaşia sa este obligtă să câştige.

”Va fi un meci minunat. Nu există cuvinte pentru a descrie El Clasico. Este cel mai important meci din lume, este total diferit de alte jocuri. Acum, mai mult ca niciodată, suntem obligaţi să câştigăm pentru a rămâne în lupta la titlu”, a spus Ramos.

Catalanii au 11 puncte avans înainte de Real Madrid – Barcelona

Înainte de meciul Real Madrid – Barcelona, Ramos a precizat că încrederea a revenit în vestiarul echipei: ”Victoria de la Cupa Mondială a cluburilor a readus încrederea în vestiar. Suntem într-o formă bună şi muncim din greu la antrenamente”.

De partea cealaltă, Ivan Rakitic a mărturisit că există o dorinţă mare în lotul catalanilor pentru victorie: ”În El Clasico nu trebuie să ne abatem de la jocul nostru. Trebuie să fim ceea ce suntem în fiecare joc. Vrem să încheim anul cu un rezultat bun. Există o dorinţă mare de victorie. Eu mă pregătesc din greu şi sunt 100% la dispoziţia grupului”.

Partida Real Madrid – Barcelona, din etapa a XVII-a din Primera Division, se va disputa sâmbătă, de la ora 14:00. Înaintea acestui joc, catalanii ocupă primul loc, cu 42 de puncte, în timp ce madrilenii se află pe poziţia a patra, cu 31 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!