Fotbal international

Antrenamente matinale! Ce program au Real şi Barça înainte de El Clasico

Real Madrid - Barcelona se joacă sâmbătă, de la ora 14:00, în etapa a 17-a din La Liga. Cele două formaţii şi-au anunţat programul înainte de El Clasico.
21.12.2017 | 16:30
Antrenamente matinale Ce program au Real si Barca inainte de El Clasico

Real Madrid – Barcelona este cel mai aşteptat meci al sfârşitului de an. Catalanii îşi privesc de sus rivalii, formaţia antrenată de Ernesto Valverde este liderul din La Liga şi are un avans de 11 puncte în faţa madrilenilor.

Joi, Real Madrid a avut un antrenament închis presei de la ora 11:00. Motivul pentru care madrilenii au ales această oră matinală pentru că partida de sâmbătă se va disputa de la ora 14:00. Vineri, jucătorii antrenaţi de Zinedine Zidane au o nouă şedinţă de pregătire, tot de la ora 11:00, însă de această dată, primele 15 minute vor fi deschise presei. De la ora 13:00, antrenorul lui Real Madrid va susţine conferinţa de presă premergătoare derby-ului. Seara, jucătorii vor intra în cantonament la Ciudad Deportiva de Valdebebas.

Catalanii pleacă imediat după Real Madrid – Barcelona

FC Barcelona are un program asemănător cu cel al rivalilor. Joi, catalanii s-au antrenat de la aceeaşi oră cu madrilenii. Vineri, jucătorii antrenaţi de Ernesto Valverde se pregătesc tot de la ora 11:00, ca mai apoi să fie susţinută conferinţa de presă. Seara, Lionel Messi şi compania vor pleca spre Madrid, cu avionul, de la Aeroportul El Prat. 

După meciul de pe “Santiago Bernabeu”, jucătorii celor două echipe vor intra în vacanţă. Fotbaliştii antrenaţi de Ernesto Valverde se vor întoarce în Barcelona, la scurt timp după terminarea meciului.

Tags: