Cele mai citite

Ramos, sincer: “Am făcut schimb de tricouri cu Neymar! Sper să fie ultimul lui meci la Barcelona!” Ce au spus Valverde şi Zidane după Clasico de Miami

FC Barcelona a câştigat El Clasico de Miami, scor 3-2, după golurile marcate de Messi, Rakitic, Pique, respectiv Kovacic şi Asensio. În ciuda înfrângerii, Sergio Ramos vede partea bună a...
30.07.2017 | 07:29
Ramos, sincer:
ADVERTISEMENT

FC Barcelona a câştigat El Clasico de Miami, scor 3-2, după golurile marcate de Messi, Rakitic, Pique, respectiv Kovacic şi Asensio. În ciuda înfrângerii, Sergio Ramos vede partea bună a partidei din SUA. A fost ultima pentru Neymar în tricoul Barcelonei, speră spaniolul. Căpitanul lui Real Madrid chiar a făcut schimb de tricouri cu starul brazilian.

Real Madrid Barcelona Ramos Zidane. Reacţii tari dupa El Clasico

“Am o relaţie foarte bună cu Neymar. Am făcut schimb de tricouri cu el şi sper să fie ultimul meci la Barcelona pentru Ney. Asta ar însemna o problemă în minus pentru Real Madird. Nu mi-a spus nimic despre viitorul lui, fiecare decide ce are de făcut. E un fotbalist uriaş, o piesă cheie în jocul Barcelonei”, a spus Sergio Ramos.

ADVERTISEMENT

Ramos spune că o înfrângere în Clasico este mereu dureroasă, chiar dacă este vorba de un meci amical: “Este important să ajungem la cea mai bună formă, dar nu ne place să pierdem nici în partidele amicale. Mai ales în El Clasico. Am fost neatenţi în primele 10 minute, dar apoi am reacţionat bine. Am egalat şi am reuşit să punem presiune”.

Antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, a considerat că victoria Barcelonei este meritată şi a evitat, pe cât posibil, subiectul Neymar. “Am dominat jocul şi ne-am creat foarte multe ocazii. Pe de altă parte, ei au reacţionat la fiecare greşeală a noastră, cu atacuri în mare viteză. Per total, sunt foarte mulţumit de echipa mea. Nu cred că ar trebui să ne grăbim în privinţa lui Neymar. Vom vedea ce se întâmplă. Este jucătorul Barcelonei, l-aţi văzut pe teren”.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Zinedine Zidane recunoaşe că Barcelona este într-o formă mai bună, dar insistă că nu mai are nevoie de întăriri. “Am început această partidă foarte rău. Când primeşti două goluri în primele şapte minute este clar o problemă de concentrare. Nu poate fi vorba despre altceva. Am dat un răspuns bun apoi, am avut momente bune de joc. Dar, per total, trebuie să recunoaştem că nu ne aflăm în cea mai bună formă. Nu vreau să vorbesc despre transferuri. Sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie”, a declarat antrenorul lui Real Madrid.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri