Fotbal international

Cadou de Crăciun pentru fani! Când se joacă El Clasico: Real-Barcelona

Real Madrid - Barcelona se joaca de Crăciun. Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a programat "El Clasico" cu două zile înainte de Crăciun, pe 23 decembrie, de la ora 14:00. Anunţul a fost...
11.09.2017 | 12:26
Cadou de Craciun pentru fani Cand se joaca El Clasico RealBarcelona
ADVERTISEMENT

Real Madrid – Barcelona se joaca de Crăciun. Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a programat “El Clasico” cu două zile înainte de Crăciun, pe 23 decembrie, de la ora 14:00. Anunţul a fost făcut duminică seară, de preşedintele LFP, Javier Tebas, potrivit radio Marca. Meciul va conta pentru etapa 17 din Primera.

Meciul a fost iniţial programat pe 20 decembrie, în ultima etapă stabilită în 2017, însă Liga l-a mutat cu 3 zile mai târziu pentru că finala Campionatului Mondial al Cluburilor a fost programată pe 16 decembrie. Real Madrid participă la competiţie din postură de Campioană Europeană en-titre. “Galacticii” sunt deţinătorii trofeului în Mondialul cluburilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Barcelona se joaca de Craciun. Catalanii, maximum de puncte. Realul scârţâie

“El Clasico” a devenit ultimul meci care se va disputa în anul 2017 în Spania. Barcelona şi Real Madrid s-au întâlnit deja de două ori în Supercupa Spaniei. “Galacticii” au reuşit o “dublă” victorie: 3-1 pe Camp Nou şi 2-0 pe Santiago Bernabeu, echipa lui Zidane reuşind să ia Supercupa după 5-1 la general împotriva marii rivale. În intersezon, Barca şi Real au jucat un amical în SUA, încheiat cu victoria catalanilor, 3-2.

Barcelona a început mai bine campionatul având maximum de puncte după primele 3 etape. Real Madrid a învins în debutul stagiunii Deportivo la Coruna, dar au urmat apoi două sincope pe Santiago Bernabeu. În etapa secundă, “galacticii” au încheiat la egalitate 2-2 cu Valencia, iar apoi a mai urmat o remiză împotriva lui Levante. Returul dintre Barcelona şi Real Madrid este programat pe 6 mai 2018.

ADVERTISEMENT