Fotbal international

Real Madrid, Barcelona, City și Liverpool se bat pentru puștiul minune de 17 ani al Braziliei. VIDEO. Cine este Reinier Jesus Carvalho

22.07.2019 | 17:29
Marile cluburi ale Europei au început o ”luptă” încinsă pentru noua stea a Braziliei, Reinier Jesus Carvalho

Marile cluburi ale Europei au început o ”luptă” încinsă pentru noua stea a Braziliei, Reinier Jesus Carvalho. Mijlocașul ofensiv în vârstă de doar 17 ani se află în atenția granzilor de pe bătrânul continent, asta deși el nu a debutat încă la prima echipă a clubului Flamengo. Puștiul este considerat noua stea a fotbalului brazilian, iar în țara natală este asemuit cu fosta glorie de la AC Milan și Real Madrid, Kaka.

Marile cluburi ale Europei, ”luptă” încinsă pentru noua stea a Braziliei

Noua stea a Braziliei a încântat marile cluburi ale Europei cu driblingurile sale și mai ales cu viziunea sa în joc, iar granzii și-a trimis ”scouterii” pentru a-l vedea la lucru, conform Daily Mail. ”Lupta” se anunță a fi extrem de încinsă, mai ales că lista formațiilor care sunt interesate de Reinier este una extrem de lungă: Manchester City, FC Liverpool, FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Everton, Arsenal Londra, Juventus Torino, Paris Saint-Germain sau Borussia Dortmund.

Deși și-a început cariera ca mijlocaș defensiv, Reinier a trecut fără probleme la rolul de conducător de joc, Deși are 1,85 metri, el posedă o tehnică de invidiat și o capacitate de a trece extrem de ușor de adversari și din această cauză a fost comparat cu Kaka. Însă, se pare că puștiul pare să-și fi ales deja traseul. ”Mă inspir din tot ce a făcut Zidane. Am văzut o mulțime de videoclipuri pe internet cu el. Întotdeauna încerc să-l copiez”, a declarat Reinier, care pare tentat să meargă să-și întâlnească idolul la Real Madrid.

Reinier Jesus Carvalho sărbătorind un gol marcate pentru echipa de tineret a clubului Flamengo

Flamengo i-a pus clauză de reziliere în valoare de 70 de milioane de euro

Reinier Jesus Carvalho mai are contract cu Flamengo până la finalul anului 2020, dar mmarile cluburi ale Europei au început deja ”lupta” pentru achiziționarea sa, iar prima dată bifată în calendar este ianuarie 2020, atunci când puștiul va împliuni 18 ani și va putea semna contract de profesionist. Gruparea braziliană știe ce perlă are în curte și vrea să scoată cât mai mulți bani din transfer, așa că i-au introdus în contract o clauză de reziliere în valoare de 70 de milioane de euro.

Primii care au deschis balul ofertelor au fost cei de la Everton, care ar fi pus pe masa tratativelor 40 de milioane de euro, însă brazilienii nu au părit deloc impresionați. A venit rândul celor de la AC Milan, care l-au trimis pe Leonardo să-l urmărească, însă fostul internațional brazilian s-a reîntors la PSG și acum francezii par a avea un avantaj. Granzii Europei și-au trimis ”scouterii” să vadă noua perlă a Braziliei la Campionatul Sud-American U17.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri