Fotbal international

Real Madrid, prima finalistă de la Kiev! Retur incredibil cu Bayern. Video

Real Madrid – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. Returul semifinalei de la Madrid pleacă de la scorul de 2-1 pentru iberici, reuşit la Munchen, prin golurile lui Marcelo şi Asensio. Bayern marcase prima, prin Kimmich, dar cinismul echipei lui Zidane a fost hotărâtor, deşi germanii au avut o posesie net superioară a balonului. Returul însă va fi la fel de greu, pentru că Bayern ştie să joace foarte bine afară.

UPDATE, ora 23:36 / Real Madrid – Bayern Munchen 2-2 s-a jucat în manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor. Madrilenii s-au calificat în finala de la Kiev, cu mari emoţii, graţie dublei marcate de Karim Benzema. Joshua Kimmich şi James Rodriguez au înscris pentru bavarezi. Arbitrul Cuneyt Cakir a comis mai multe greşeli de arbitraj, după ce le-a refuzat trei penalty-uri celor de la Bayern Munchen!!!




UPDATE, ora 20:35 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru Real Madrid – Bayern Munchen.

Real Madrid: Keylor – Lucas, Varane, Ramos, Marcelo – Kovacic, Modric, Kroos – Asensio, Benzema, Cristiano

Bayern Munchen: Ulreich – Kimmich, Hummels, Sule, Alaba – Tolisso, James Rodriguez, Thiago – Muller, Ribery, Lewandowski


UPDATE, ora 20:30 / Javi Martinez s-a accidentat chiar înainte de startul meciului şi a fost în locuit din primul “11”.


UPDATE, ora 20:27 / Arjen Robben şi Jerome Boateng nu fac parte din lotul lui Bayern Munchen, cei doi accidentându-se în meciul tur. Chiar şi în aceste condiţii, aceştia au decis să fie alături de colegii lor şi au ajuns marţi în capitala Spaniei. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


UPDATE, ora 19:07 / Sergio Ramos a postat un filmuleţ cu cei doi băieţi ai lui pe contul său de Instagram. Puştii l-au încurajat pe internaţionalul spaniol într-un mod inedit.

¡Corazón, carácter y pasión! Mis fieles mini-seguidores. ¡¡¡Hay que ganaaaaaarrrrrr!!! My little supporters. Let’s win!!! #OsComoEsaCara #MisNanos #SergioJr #Marco

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on


UPDATE, ora 17:20 / Galeria lui Real Madrid a pregătit o coregrafie specială pentru meciul cu Bayern Munchen. Peluza de pe “Santiago Bernabeu” va fi plină de cartoane care vor forma un mozaic cu imaginea trofeului pusă în Piaţa Cibeles. De asemenea, suporterii vor afişa şi mesajul “Ne apărăm tronul în căutarea gloriei”.


UPDATE: Unul dintre cei mai aşteptaţi jucători de la Bayern Munchen la partida retur este columbianul James Rodriguez, fotbalist care este împrumutat de la Real Madrid până la sfârşitul sezonului 2019, după care se va negocia un transfer definitiv. Rodriguez a plecat de pe Bernabeu deoarece Zidane i-a acordat puţine şanse şi nu îl dorea în echipă. Întrebat dacă va exulta dacă va înscrie în poarta lui Navas columbianul nu a răspuns nici da, nici nu. “Nu contează cine marchează, important va fi să putem face acest lucru. Toată lumea la Bayern vrea să joace finala”.

James Rodriguez s-a adaptat perfect la Munchen şi vrea să elimine Realul. Rodriguez se consideră o victimă la Real a lui Zinedine Zidane
James Rodriguez s-a adaptat perfect la Munchen şi vrea să elimine Realul

UPDATE: Surpriză mare în primul unsprezece pe care îl va trimite Zinedine Zidane pe teren: omul care a scos acel penalty controversat, dar care a calificat Realul la returul cu Juventus, va evolua pe un post neobişnuit. Lucas Vasquez îl va înlocui pe accidentatul Dani Carvajal pe post de fundaş dreapta! Asta pentru că şi Nacho nu e sută la sută apt fizic, iar marocanul Achraf Hakimi e considerat mult prea crud pentru un asemenea război. În rest formula de start al lui Zidane ar arăta astfel:

Navas – Vasquez, Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, Ronaldo, Benzema.

Asta ar însemna că deşi Isco e KO galezul Gareth Bale iar nu va prinde prima echipă.

Lucas Vasquez a devenit eroul Madridului, după ce a scos un penalty dubios în finalul meciului cu Juventus. Acum va juca pe un post inedit pentru el
Lucas Vasquez a devenit eroul Madridului, după ce a scos un penalty dubios în finalul meciului cu Juventus

UPDATE: 01.05., ora 08:50. Antrenorul Zinedine Zidane vrea să continue la Real Madrid. Evident, multe vor depinde de rezultatul acestei semifinale şi apoi, în caz de calificare pentru a treia oară consecutiv, de câştigarea sau nu a trofeului, chiar dacă francezul neagă acest lucru: “Vreau să rămân la acest club, e independent de câştigarea Ligii Campionilor. Dar ceea ce contează pentru mine este ce facem acum şi cum vom juca împotriva lui Bayern. Despre restul nu pot specula

Zinedine Zidane îşi doreşte să continue cu Real Madrid, însă multe depind de ce va face Real în semifinala cu Bayern şi apoi în finală
Zinedine Zidane îşi doreşte să continue cu Real Madrid

Real Madrid – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. Cele două echipe au probleme de efectiv înaintea returului. Real îi are indisponibili pe Carvajal, Nacho, iar prezenţa lui Isco este pusă sub semnul întrebării, datorită durerilor de la umăr. Bayern l-a recuperat pe austriacul Alaba, însă Jerome Boateng, Kinglsey Coman, Arjen Robben şi Arturo Vidal sunt toţi out.

Real Madrid – Bayern Munchen va fi arbitrat de un personaj controversat

Real Madrid – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. Va fi interesant de văzut modulul pe care îl va folosi Heynckes, pentru că Bayern e echipa care trebuie să rişte totul pe atac, dar, în acelaşi timp, trebuie să aibă grijă să nu lase mari spaţii pentru Ronaldo, Vasquez sau Asensio.

Real Madrid – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League.

Nu în ultimul rând va conta şi prestaţia arbitrului. Sezonul trecut cele două echipe s-au întâlnit în sferturi şi după 90 de minute fiecare a câştigat pe terenul celeilalte cu 2-1. Returul a fost la Madrid şi ungurul Viktor Kassai a dat decizii vădit părtinitoare, favorabile spaniolilor. L-a eliminat pe Vidal gratuit şi a acordat un gol din ofsaid Realului. Acum temerile bavarezilor sunt mari, pentru că va conduce turcul Cuynet Cakir, adică omul din meciul din sferturi Juventus – Real, în care l-a eliminat foarte uşor pe Dybala!