Video. Hagi, vedetă la Real Madrid! Spaniolii şi-au amintit de tripla Regelui din meciul cu Bilbao

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
17/04/2018, 18:19
Video. Hagi, vedetă la Real Madrid! Spaniolii şi-au amintit de tripla Regelui din meciul cu Bilbao

Hagi, vedetă la Real Madrid! Miercuri echipa lui Zinedine Zidane joacă acasă, în etapa intermediară de Primera Division, cu Atlhetic Bilbao. Prilej perfect pentru realizatorii site-ului oficial al echipei de pe Santiago Bernabeu de a reaminti fanilor despre un anume meci din 1992, în care protagonistul a fost Regele.

Real Madrid are o rubrică săptămânală intitulată Goluri istorice. Cum albii vor da piept cu Bilbao a fost prilejul perfect pentru a aşeza golurile lui Hagi la loc de cinste. Meciul cu pricina a avut loc în etapa a 22-a a sezonului 1991-92 şi s-a încheiat cu un categoric 5-0 pentru Real.

Hagi, vedetă la Real Madrid în 84 de meciuri pentru galactici

Primele trei reuşite au fost ale românului. Şut la colţul scurt, voleu din careu şi, bijuteria partidei, o acţiune superbă începută la 40 de metri de poarta adversă şi încheiată spectaculos, cu un şut sub transversală din afara careului.

În cele două sezoane petrecute de Gică Hagi la Real Regele a jucat în 84 de meciuri în toate competiţiile şi a înscris 20 de goluri. Nu a reuşit să iasă campion, pentru că în ambele ediţii finalul a fost de coşmar şi la indigo: înfrângeri cu Tenerife, titlu cadou pentru rivala Barcelona. VEZI AICI REUŞITELE LUI HAGI

 

Închide ×