Fotbal international

Real Madrid, campanie de vânzări pentru a obține 180 de milioane de euro! Ce jucători vor pleca

25.07.2020 | 10:58
Real Madrid campanie de vanzari pentru a obtine 180 de milioane de euro Ce jucatori vor pleca
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, pregătește o campanie uriașă de vânzări dde jucători și are ca scop obținerea a 180 de milioane de euro.

”Galacticii” și-au asigurat un nou titlu în La Liga, iar antrenorul Zinedine Zidane i-a pus pe masă lui Perez o listă cu jucătorii care nu intră în planurile sale pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Negocierile pentru vânzarea majorității dintre ei va începe abia după meciurile din Champions League, unde madrilenii speră să întoarcă rezultatul din turul optimilor de finală, 1-2, cu Manchester City.

Real Madrid vrea să scoată 180 de milioane de euro din campania de vânzări

Conform cotidianului Marca, campania de vânzare conține nume importante, iar Florentino Perez vrea să aducă în conturile lui Real Madrid nu mai puțin de 180 de milioane de euro, sumă care ar putea fi reinvistită în aducerea altor sstaruri.

ADVERTISEMENT

Lista este deschisă de superstarul Gareth Bale, care nu mai are viață alături de Zinedine Zidane pe Santiago Bernabeu. În ciuda faptului că a jucat foarte puțin în acest sezon, agentul galezului a anunțat că acesta îți va respecta contractul care se mai întinde pe doi ani. Madrilenii vor să scape de salariul uriaș al lui Bale și caută soluții pentru a-l ceda.

Aceeași soartă o va avea și James Rodriguez, dar columbianul are foarte multe oferte pe masă în acest moment. Napoli și Atletico au intrat pe fir, dar se pare că mijlocașul are șanse mari să ajungă la Benfica. Singura problemă o reprezintă salariul de 6 milioane la care James nu pare dispus să renunțe.

ADVERTISEMENT

Luka Jovic nu a convins nici el pe Bernabeu și Florentino Perez încearcă să recupereze o parte din cei 60 de milioane de euro cheltuiți pentru aducerea sa. Leicester, Milan, Hertha Berlin și AS Monaco și-au exprimat intențiile de transfer, acum rămâne de văzut care ofertă se ridică la pretențiile ”galacticilor”.

Împrumutat la Arsenal, mijlocașul Dani Ceballos și-ar dori să rămână de tot pe Emirates, dar londonezii trebuie să plătească 35 de milioane de euro. Jesus Vallejo, un alt fotbalist împrumutat în sezonul trecut, la Granada, nu se va mai întoarce pe Bernabeu. Prețul său se ridică la 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Pe lista jucătorilor ce urmează a fi vânduți se mai află Oscar Rodriguez, Mariano, Brahim Diaz, Sergio Reguilon și Martin Odegaard, în timp ce Takefusa Kubo și Reinier vor fi împrumutați. Japonezul este dorit de Ajax, iar brazilianul ar putea ajunge la Leverkusen.

Până la acest moment, Florentino Perez a vândut deja doi jucători. Fundașul dreapta marocan Achraf Hakimi, care fusese împrumutat la Borussia Dortmund, a ajuns la Inter Milano pentru 40 de milioane de euro, iar Javi Sanchez a fost cedat la Valladolid pentru 3,5 milioane de euro

ADVERTISEMENT
Tags: