Fotbal international

Real Madrid, spectacol total la ultimul meci al sezonului pe Bernabeu. Video

12.05.2018 | 23:39
Real Madrid spectacol total la ultimul meci al sezonului pe Bernabeu Video

Real Madrid – Celta Vigo LIVE STREAM La Liga.

 Real Madrid a făcut spectacol în partida cu Celta Vigo, ultima din acest sezon pe Santiago Bernabeu. Elevii lui Zinedine Zidane s-au impus cu 6-0 şi pleacă cu un moral excelent înaintea finalei de la Kiev.

UPDATE, ora 23:35/ Real Madrid a câştigat cu 6-0 partida cu Celta Vigo din etapa cu numărul 37 din La Liga. Madrilenii au punctat prin Gareth Bale, de două ori, Isco, Hakimi, autogolul lui Gomez şi reuşita lui Toni Kroos din ultimele minute.



UPDATE, ora 21:45/

Real Madrid şi Celta Vigo se duelează în etapa cu numărul 37 din Primera Division. Cristiano Ronaldo, omul numărul unu din ofensiva gazdelor, nu este nici măcar pe banca de rezerve în urma accidentării suferite în El Clasico.

Real Madrid: Keylor; Achraf, Varane, Nacho, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos; Isco; Benzema y Bale.

Celta Vigo: Sergio; Hugo Mallo, Roncaglia, Sergi Gómez, Jonny; Lobotka, Wass, Jozabed; Brais, Boyé y Maxi Gómez

 


Real Madrid – Celta Vigo LIVE STREAM La Liga. Înaintea meciului, Zinedine Zidane a anunţat că nu l-a cerut pe Neymar la Real Madrid

, brazilianul fiind principala ţintă a lui Florentino Perez. Cristiano Ronaldo şi Dani Carvajal s-au antrenat separat şi, cel mai probabil, nu vor juca în meciul cu Celta Vigo.

Real Madrid – Celta Vigo LIVE STREAM La Liga. Zidane vrea victoria la ultimul meci acasă al sezonului

Real Madrid – Celta Vigo LIVE STREAM La Liga. “Este ultimul nostru meci pe teren propriu din acest sezon şi vrem să le oferim o ultimă bucurie suporterilor şi să câştigăm acest meci. Nu vom schimba nimic, prin meciuri jucate îţi pregăteşti nivelul de intensitate”

, a declarat Zinedine Zidane înaintea meciului cu Celta Vigo.