Fotbal international

Real Madrid – Chelsea 1-1, în semifinalele Champions League. Pulisic și Benzema, super goluri! Totul se decide la Londra

27.04.2021 | 23:46
Real Madrid  Chelsea 11 in semifinalele Champions League Pulisic si Benzema super goluri Totul se decide la Londra
ADVERTISEMENT

Formația Real Madrid a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Chelsea Londra, în prima manșă a semifinalelor Champions League. Englezii au deschis scorul prin Christian Pulisic (14), spaniolii reușind egalarea prin Karim Benzema (29). Returul va avea loc miercuri, 5 mai, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge.


Real Madrid – Chelsea 1-1 (Benzema 29 / Pulisic 14) – VEZI VIDEO

Min. 29: Modric a central în careu, Casemiro a recentrat cu capul, Eder Militao a prelungit pe spate, iar Benzema a preluta pe piept și a marcat din voleu de la 6 metri.

ADVERTISEMENT

Min. 14: Christian Pulisic a primit liber un balon în careul madrilenilor, l-a driblat pe Courtois și a șutat printre doi jucători ai Realului în plasă.

Min. 10: Thibaut Courtois a avut o paradă formidabilă cu piciorul la o reluare din 6 metri a lui Timo Werner.

ADVERTISEMENT

Echipele de start: 

Real Madrid - Chelsea Live Video ora 22:00. "Galacticii" visează o nouă finală


Real Madrida avut de-a face în sferturile de finală cu o altă forţă din Premier League, Liverpool, pe care a depăşit-o mult mai uşor decât s-ar fi crezut, cu o victorie la Madrid cu scorul de 3-1 şi egal pe Anfield Road, fără goluri. Poate că altfel ar fi fost returul dacă Salah nu rata în primul minut o uriaşă situaţie de gol pentru “cormorani”, singur cu portarul. Astfel, la Madrid s-a reeditat scorul din finala Champions League din 2018, fără ca pe teren la spanioli să se mai afle Sergio Ramos.

Chelsea a avut ca obstacol în sferturile de finală o vecină de Peninsulă a lui Real Madrid, una dintre cele mai puternice formaţii din fotbalul lusitan, FC Porto. Ambele meciuri s-au jucat în Spania, la Sevilla, din motive de legislaţie anti-COVID. Londonezii s-au impus chiar lejer în prima manşă, cu 2-0, dar în al doilea meci a fost mult mai greu şi Porto a marcat un eurogol al victoriei în minutul 94, obţinând un succes de imagine, fără a se califica.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Chelsea Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Real Madrid – Chelsea se joacă marţi, 27 aprilie, de la ora 22:00, pe micuţa arenă Alfredo di Stefano din complexul de pregătire al clubului de la Valdebebas, ca urmare a faptului că este interzis accesul fanilor pe stadion. Olandezul Danny Makkelie este cel care va conduce acest meci.

Jocul Real Madrid – Chelsea se dispută marţi, 27 aprilie, de la ora 22:00, în prima manşă a semifinalei Champions League. Partida va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar o mai puteţi viziona şi în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Zinedine Zidane are probleme cu accidentările

Echipa lui Zinedine Zidane vine după al doilea 0-0 în La Liga în interval de trei etape. Real Madrid nu a putut depăşi pe teren propriu pe ocupanta locului 6, Betis Sevilla, şi faptul că acelaşi scor s-a înregistrat şi în meciul cu Getafe dă motive de îngrijorare tehnicianului francez.

Marea problemă a lui Zidane rămân accidentările. Nu vor juca nici în acest meci Sergio Ramos, căpitanul echipei, Lucas Vasquez, Ferland Mendy, deci trei oameni din defensivă, plus germanul Toni Kroos şi uruguayanul Fede Valverde în compartimentul median.

Chelsea merge perfect

La Chelsea lucrurile merg strună. Echipa a reuşit să învingă pe Manchester City în semifinala Cupei Anglie, urmând a juca pentru trofeu cu Leicester. În campionat a câştigat în ultima etapă meciul crucial pe terenul vecinei londoneze West Ham, în bătălia pentru locul 4 şi acum are trei puncte peste învinşi şi patru peste Liverpool. Iar la capitolul accidentări e doar croatul Kovacic la mijloc.

De aceea şi casele de pariuri acordă cote destul de echilibrate pentru acest meci. Real Madrid are 2,40 la victorie, Chelsea a primit 3,20, iar şansă dublă 1x nu e deloc de neglijat, la o cotă de 1,40. Nu vedem nici a fi un meci cu multe goluri, Chelsea fiind o echipă care se închide foarte bine.

ADVERTISEMENT