Fotbal international

Real Madrid declară război VAR-ului! Ce imagini au publicat madrilenii cu arbitrul care le-a refuzat un penalty clar cu Sociedad. Video

07.01.2019 | 17:16
Real Madrid declara razboi VARului Ce imagini au publicat madrilenii cu arbitrul care lea refuzat un penalty clar cu Sociedad Video

Real Madrid a fost învinsă cu 0-2 pe teren propriu de Real Sociedad în weekend-ul recent încheiat, aceasta fiind prima victorie a bascilor pe Santiago Bernabeu din ultimii 15 ani. 

Madrilenii pot acuza însă ghinionul și mai ales erorile de abritraj. Cea mai mare dintre ele a fost un penalty neacordat la Vinicius, deși campionatul Spaniei beneficiază de sistemul VAR.

Ce imagini au publicat madrilenii cu arbitrul care le-a refuzat un penalty

Televiziunea clubului Real Madrid a făcut rost de unele imagini nedifuzate până acum cu Munuera Montero, cel care s-a aflat la centru în partida cu Sociedad. Mai precis, Montero apare celebrând alături de colegii săi un gol validat împotriva lui Real Madrid într-o partidă pierdută anul trecut cu 0-3 pe terenul lui Eibar. Montero a făcut parte la acel meci din echipa VAR. Ce-i drept, în apărarea arbitrului, decizia din acel meci a fost una corectă.

VIDEO AICI

Real Madrid, sezon de coșmar

După ce a câștigat de trei ori consecutiv Liga Campionilor, Real Madrid se află în regres. Madrilenii l-au demis deja pe Lopetegui, locul său fiind luat de Santiago Solari. După un start promițător cu Solari pe bancă, echipa a revenit la jocul modest pe care l-a arătat și în prima parte a sezonului.

Astfel, după 18 etape, Real Madrid se află pe un incredibil loc 5, la zece puncte în urma rivalei FC Barcelona. Vestea bună pentru madrileni este că niciun obiectiv nu este pierdut deocamdată, iar Campionatul Mondial al Cluburilor a fost câștigat.

Real Madrid va juca în luna februarie în optimile de finală din Liga Campionilor cu Ajax, formație care s-a descurcat neașteptat de bine în grupe în fața lui Bayern Munchen, împotriva căreia n-a pierdut niciunul dintre cele două meciuri disputate.

Următorul meci al madrilenilor este programat în deplasare, pe 13 ianuarie, cu Betis Sevilla, echipă aflată doar o poziție mai jos în clasament.