Fotbal international

Real Madrid dezminte interesul pentru Neymar, printr-un comunicat oficial: „Nu-l avem în plan”

14.07.2018 | 00:14
Real Madrid dezminte interesul pentru Neymar printrun comunicat oficial Nul avem in plan

Zvonurile privind interesul celor de la Real Madrid pentru Neymar circulă încă din perioada în care superstarul brazilian s-a accidentat la începutul anului.

Ele au continuat și pe perioada Campionatului Mondial din Rusia, când transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a început să prindă tracțiune și în cele din urmă s-a materializat. Astfel, imediat după ce portughezul a fost prezentat la Torino, presa din Spania a anunţat că Real Madrid a trimis un emisar în Brazilia pentru a se întâlni cu agentul lui Neymar şi pentru a-l convinge să semneze cu echipa pregătită de Julen Lopetegui.

Comunicat oficial bizar al lui Real Madrid, prin care anunță că nu sunt interesați de Neymar

După acest zvon, oficialii lui Real Madrid s-au grăbit să dezmintă informația, prin intermediul unui comunicat oficial:

„Date fiind informațiile constante care apar cu privire la o posibilă legătură între fotbalistul celor de la PSG, Neymar Jr., cu clubul nostru, am dori să clarificăm că nu avem niciun plan de a înainta vreo ofertă pentru jucător. Relația dintre cele două cluburi este una extraordinară. Așadar, dacă la un moment dat clubul nostru ar dori să angajeze un jucător al celor de la PSG, primul lucru pe care l-am face ar fi să discutăm direct cu clubul”, a scris Real Madrid, pe site-ul oficial.

Nu este prima oară când madrilenii transmit un astfel de comunicat de presă. Real a recurs la acest gest și în ceea ce îl privește pe francezul Kylian Mbappe, pe care presa din străinătate îl dădea ca și transferat la Real, pentru o sumă fabuloasă: 272 de milioane de euro.

La Mondialul din Rusia, Neymar a condus Brazilia doar până în sferturile competiției. El a jucat în toate cele 5 meciuri ale Braziliei, a marcat 2 goluri și a reușit alte două pase decisive.

222 de milioane de euro a plătit PSG pentru Neymar Jr., când l-au transferat de la FC Barcelona