Fotbal international

VIDEO. Seară cu 21 de goluri în Ligă. Ce echipe merg în “optimi”

Ultima seară de Liga Campionilor din acest an a adus spectacolul aşteptat de toată lumea, confruntarea de pe Santiago Bernabeu producând patru goluri. Se ştiu cele 16 echipe calificate în faza...
08.12.2016 | 00:07
VIDEO Seara cu 21 de goluri in Liga Ce echipe merg in optimi

Ultima seară de Liga Campionilor din acest an a adus spectacolul aşteptat de toată lumea, confruntarea de pe Santiago Bernabeu producând patru goluri. Se ştiu cele 16 echipe calificate în faza optimilor de finală. Tragerea la sorţi este programată luni, pe 12 decembrie.

URNA 1

Arsenal / Napoli / Barcelona / Atletico Madrid / Monaco / Dortmund / Leicester / Juventus

URNA 2

PSG / Benfica / Manchester City / Bayern / Leverkusen / Real Madrid / FC Porto / Sevilla


Grupa F

Real Madrid – Dortmund 2-2 (Benzema 28, 53 / Aubameyang 61, Reus 88) VIDEO

bt

Legia – Sporting 1-0 (Guilherme 30) VIDEO

legia

Grupa H

Juventus – Dinamo Zagreb 2-0 (Higuain 52, Rugani 73) VIDEO

juve

Lyon – Sevilla 0-0

lyont

Grupa E

Club Brugge – Copenhaga 0-2 (Mechele 9 ag, Jorgensen 15) VIDEO

copen

Porto – Leicester 5-0 (Silva 6, 64 pen, Corona 26, Brahimi 44, Jota 77) VIDEO

porto

Grupa G

Leverkusen – Monaco 3-0 (Yurchenko 30, Brandt 48, De Sanctis 81 ag) VIDEO

lever

Tottenham – Monaco 3-1 (Alli 38, Kane 45+1, Akinfeev 77 ag / Dzagoev 33) VIDEO

ttn


Real Madrid – Dortmund / Miercuri, 7 decembrie, 21:45, Dolce Sport 1

Ambele echipe s-au calificat în primăvara europeană. Mai contează doar ordinea. Momentan, Dortmund ocupă primul loc, urmată de Real Madrid la două puncte diferenţă. Primul loc contează, aşa că nici o echipă nu va scădea ritmul.

Fără îndoială, Real Madrid are prima şansă, dar nu are nici un rost să mizăm pe victoria ei, cota nu ne avantajează deloc… Cel mai bine ar fi să mizăm pe un meci cu goluri, mai ales că nemţii au un jucător fenomenal în atac. Aubameyang are la fel de multe goluri ca şi meciuri în acest sezon, 16! Nu are rost să mai discutăm despre forţa ofensivă a Realului, spunem Cristiano Ronaldo şi atît… Ar fi fost şi Bale, dar acesta este accidentat. Oricum rămîn multe „guri de foc”.

PROGRAMUL de miercuri în Champions League:

liga

UPDATE, ora 23:40 / Ludogoreţ a reuşit marea surpriză a serii în Liga Campionilor şi a terminat la egalitate la Paris, scor 2-2. Francezii au egalat în prelungiri. Formaţia lui Moţi, integralist, şi Keşeru, introdus în prelungiri, merge în primăvara Ligii Europa. Messi a marcat doar un gol, al zecelea în grupe, dar nu egalează recordul lui Ronaldo, de 11 în faza grupelor. Arda a dat, în schimb, trei! Arsenal a bătut la Basel, iar City s-a chinuit contra lui Celtic, scor 1-1. Beşiktaş, care avea nevoie de victorie pentru a merge în optimi, a luat 0-6 la Kiev. Napoli, la care Chiricheş nu a fost în lot, se califică de pe primul loc după ce bate la Lisabona. Iată echipele calificate în optimile Ligii Campionilor: Barcelona, Atletico Madrid, Napoli şi Arsenal de pe primul loc, iar Manchester City, Bayern Munchen, Benfica şi PSG de pe doi. 


UPDATE, ora 21:25Cosmin Moţi este titular pentru Ludogoreţ la Paris, cu PSG, în timp ce Keşeru rămîne pe bancă. Prepeliţă este şi el rezervă, în Olanda, pentru Rostov, contra lui PSV. Chiricheş nu face parte din lotul lui Napoli, la Lisabona, cu Benfica. Messi este titular, deşi Barca foloseşte multe dintre rezerve. Are nevoie de două reuşite pentru a egala recordul lui Ronaldo, 11 goluri în faza grupelor. Iniesta este şi el titular, în tentativa de a reveni la cea mai bună formă după accidentare.

BARCELONA – MONCHENGLADBACH 4-0 (Messi 16, Arda 50, 53, 67)

VEZI VIDEO

capture

MANCHESTER CITY – CELTIC 1-1 (Iheanacho 8 / Roberts 4)

VEZI VIDEO

capture

capture

PSG – LUDOGOREŢ 2-2 (Cavani 61, Di Maria 90+3 / Misidjan 15, Wanderson 69)

VEZI VIDEO

capture

BASEL – ARSENAL 1-4 (Doumbia 78 / L. Perez 8, 16, 47, Iwobi 54)

VEZI VIDEO

capture

capture

BENFICA-NAPOLI 1-2 (Jimenez 87 / Callejon 60, Mertens 79)

VEZI VIDEO

capture

DINAMO KIEV-BEŞIKTAŞ 6-0 (Besedin 9, Iarmolenko 31, Buialski 33, D. Gonzalez 45+3, Sidorcuk 60, J. Moraes 77)

VEZI VIDEO

capture

capture

BAYERN MUNCHEN-ATLETICO MADRID 1-0 (Lewandowski 28)

VEZI VIDEO

capture

PSV-ROSTOV 0-0

capture

capture

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE: ora 17:25. Moţi şi Keşeru sînt la Paris pentru confruntarea cu PSG. Ludogoreţ are nevoie de acelaşi rezultat ca şi Basel împotriva lui Arsenal pentru a se califica în Liga Europa. Bulgarii se pot califica, avînd doar două puncte, dacă Basel pierde cu Arsenal. 


BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE: ora 15:50. Meciul care se va juca pe viaţă şi pe moarte va avea loc la Lisabona. Sînt în joc aproape 20 de milioane de euro pentru echipa care va reuşi să învingă sau să obţină calificarea, indiferent de rezultat, de pe unul dintre primele două locuri.

Napoli deja are proiectele făcute, dacă va reuşi să nu piardă, aceasta fiind condiţia de bază pentru calificare. Ar exista şi o a treia soluţie, dar mai puţin probabilă, indiferent de ce se întîmplă între Benfica şi Napoli, ambele ar merge la braţ, dar numai dacă Beşiktaş va cădea în Ucraina.

Napoli vrea, dacă se va califica, să facă o ofertă pentru vîrful Fiorentinei, Kalinic, cotat la 35 de milioane de euro, pentru că revenirea polonezului Milik va fi posibilă abia în luna aprilie 2017.

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Marţi seară, de la ora 21:45, au loc partidele din ultima rundă a grupelor Ligii Campionilor în grupele A, B, C şi D. 

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Deşi Barcelona e deja cîştigătoarea grupei sale din Liga Campionilor, ce mai important jucător din lotul catalanilor, argentinianul Lionel Messi, va fi pe teren în această seară, la partida cu Borussia Monchengladbach.

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Messi vrea să bată recordul lui Ronaldo

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Messi va egala astfel recordul de prezenţe în Liga Campionilor pentru un jucător blaugrana, deţinut de Migueli şi este în cursă pentru a egala sau chiar de a depăşi recordul de goluri înscrise de un jucător în faza grupelor în Ligă.

messi

Acest record este deţinut de Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Real Madrid avînd 11 reuşite în ediţia precedentă. Actualmente, Messi are 9 goluri, cîte un hat-trick acasă cu Manchester City şi Celtic, o dublă la Glasgow, gol la Manchester şi a lipsit de la partida din Germania. Pentru a stabili un nou record are nevoie de un alt hat-trick, pentru a fi la egalitate de o dublă.

De departe meciul serii va fi confruntarea dintre Benfica şi Napoli, învingătoarea asigurîndu-şi în mod cert prezenţa în primăvara Ligii.

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. În grupa A Arsenal merge în Elveţia, dar şansele să mai termine pe primul loc depind de rezultatul de la Paris, dintre PSG şi Ludogoreţ. Cum Arsenal şi PSG au terminat la egalitate disputele lor, 1-1 la Paris, 2-2 la Londra şi au acelaşi număr de puncte, 11, dacă ambele bat în ultima etapă ordinea primelor două poziţii va fi: 1. PSG, 2 Arsenal. Numai un succes englez, coroborat cu o mare surpriză la Paris ar putea inversa ordinea.

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. De asemeni, lupta pentru locul 3 e deschisă, Ludogoreţ are acelaşi număr de puncte cu Basel, cîte două, tot după două remize, 0-0 la Sofia şi 1-.1 la Basel.

GRUPA A

PSG – Ludogoreţ

FC Basel – Arsenal

grupaaaa

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. În grupa B o singură echipă a scăpat de orice grijă, fiind sigură de ultimul loc. Dinamo Kiev are doar 2 puncte şi duminică o aşteaptă un meci de foc în Ucraina cu eterna rivală Şahtior Doneţk, care are un avans de zece puncte.

Este de presupus că Dinamo va folosi multe rezerve la meciul de adio din Ligă, acasă, cu Beşiktaş. În schimb, o victorie a turcilor înseamnă sută la sută calificarea acestora. Un egal pentru Beşiktaş i-ar califica pe turci doar dacă Benfica ar bate pe Napoli.

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Meciul cel mare este la Lisabona. Benfica trebuie să bată pe Napoli, fiind egale la puncte, cîte opt şi italienii avînd victorie acasă cu 4-2. Un egal ar însemna Napoli cert în primăvară şi rugăciuni lusitane ca Beşiktaş să se impiedice la Kiev.

GRUPA B

Benfica – Napoli

Dinamo Kiev – Beşiktaş

grupabbbb

În grupa C se joacă numai de plăcere. FC Barcelona şi Manchester City sînt calificate în Ligă, Borussia Monchengladbach va continua în Europa League.

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Germanii au cinci puncte, Celtic e ultima cu 2 puncte şi chiar dacă Borussia va pierde pe Nou Camp şi scoţienii ar cîştiga la Manchester la egalitate de puncte Gladbach merge mai departe pe criteriul meciurilor directe. Foarte posibil, Barca şi Manchester City vor utiliza mulţi jucători de rezervă.

GRUPA C

FC Barcelona – Borussia Monchengladbach

Manchester City – Celtic Glasgow

grupacccc

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Grupa D are primele două locuri rezolvate. Atletico Madrid termină prima, Bayern Munchen a doua. În schimb, la Eidhoven va fi meci de calificare în Europa League.

BARCELONA-MONCHENGLADBACH LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. PSV are un singur punct şi e ultima, dar dacă bate acasă pe Rostov o egalează la puncte şi trece pe loc de Europa League pe criteriul rezultatelor directe.

GRUPA D

Bayern Munchen – Atletico Madrid

PSV Eindhoven – Rostov

grupadddd