Cele mai citite

Zidane, pe făraş? A fost la un pas de bătaie cu un jucător!

Francezul Zinedine Zidane pare a fi tot mai puţin şef în vestiarul lui Real Madrid. După egalul fără goluri la Bilbao antrenorul galacticilor şi un jucător din lot au fost la un pas de a se lua la bătaie.
04.12.2017 | 13:23
Zidane, pe făraş? A fost la un pas de bătaie cu un jucător!
ADVERTISEMENT

De mai multe săptămâni situaţia din vestiarul lui Real Madrid a scăpat de sub control. Antrenorul Zinedine Zidane nu mai este în stare să gestioneze lucrurile şi din tehnicianul magic, omul care a adus în vitrina clubului şapte trofee în doi ani, se ajunge tot mai mult la ideea de despărţire, atât din cauza rezultatelor slabe, dar şi a deteriorării relaţiilor dintre Zidane şi jucători.

Până şi vedeta Cristiano Ronaldo a intrat în polemică, reproşându-i francezului lipsa totală de inspiraţie în efectuarea transferurilor, precum şi decizia de a merge mult pe mâna lui Lucas Vasquez, considerat de portughez drept mână moartă prin evoluţiile sale. Şi, culmea, tocmai cu protejatul său avea să aibă Zidane o confruntare verbală dură după meciul de la Bilbao şi nu mult a lipsit să se ajungă la o confruntare fizică.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au degenerat la Real Madrid

Zidane a făcut târziu două schimbări şi a renunţat la cea de-a treia, spre dezamăgirea şi mai apoi furia lui Lucas Vasquez, care, coicidenţă sau nu, după discuţia francezului cu Ronaldo, a început să ia loc pe bancă. Era minutul 82 şi Vasquez se încălzea de zor, cu gândul că el va fi a treia mutare, dar a rămas să dea în clocot până la final. Nervii jucătorului au explodat şi acesta i-a adresat lui Zidane mai multe injurii.

Până de curând cel care protestase vehement pentru faptul că nu joacă aproape deloc fusese Dani Ceballos. Ei bine, tocmai el a fost cel care s-a interpus între antrenor şi Vasquez, pentru a evita un final cu bătaie.  În aceste condiţii, devine tot mai evident că poziţia lui Zinedine Zidane e tot mai şubredă şi că preşedintele Florentino Perez ar putea lua decizia de concediere a francezului nu vara viitoare, ci în timpul acestui campionat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri