Sport

Real Madrid, eșec surprinzător cu Mallorca și poate pierde contactul cu FC Barcelona! Ancelotti: „Suntem devastați”

Real Madrid a suferit un eșec usturător în etapa cu numărul 20 din La Liga. Carlo Ancelotti s-a arătat dezamăgit la finalul partidei.
05.02.2023 | 19:43
Real Madrid esec surprinzator cu Mallorca si poate pierde contactul cu FC Barcelona Ancelotti Suntem devastati
Carlo Ancelotti, dezamăgit după înfrângerea Realului pe terenul celor de la Mallorca. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Real Madrid pierde teren în fața Barcelonei în lupta pentru titlu. „Galacticii” au pierdut pe terenul celor de la Mallorca, scor 1-0, însă Carlo Ancelotti crede în continuare în șansele la câștigarea campionatului.

Carlo Ancelotti, dezamăgit după eșecul lui Real Madrid la Mallorca: „Suntem devastați”

Înaintea partidei, Carlo Ancelotti s-a plâns de programul încărcat al lui Real Madrid. „Galacticii” au câștigat joi, 2 februarie, pe teren propriu cu Valencia 2-0, însă nu au reușit să repete performanța la mai puțin de două zile distanță cu Mallorca.

ADVERTISEMENT

Nacho Fernandez, în minutul 13, a înscris în propria poartă, iar scorul s-a menținut intact până la final. „Suntem devastați. Golul primit repede și penalty-ul ratat ne-au demoralizat total și au decis rezultatul final al partidei. Trebuie să ne concentrăm acum pe Campionatul Mondial al Cluburilor. Suntem nerăbdători”, a fost concluzia lui Carlo Ancelotti la finalul partidei.

Carlo Ancelotti, probleme de lot la Real Madrid

Întrebat dacă a greșit cumva linia de start, Carlo Ancelotti a amintit de absențele lui Toni Kroos și a lui Luka Modric. Antrenorul italian nu s-a putut baza pe Ferland Mendy, accidentat în meciul cu Atletico Madrid din Copa del Rey.

ADVERTISEMENT

„Dacă am greșit primul 11? Nu am putut să-l joc pe Toni Kroos pentru că nu era sută la sută, iar Luka Modric avea nevoie de odihnă.

O să luptăm pentru titlu până la final. Nu s-a terminat încă. Mai sunt destule meciuri”, a mai spus Carlo Ancelotti. Fundașul francez va absenta și în meciul din manșa tur cu Liverpool din optimile Champions League. În campionat, Real Madrid a rămas la cinci puncte de liderul Barcelona, însă „catalanii” au șansa să se desprindă la opt puncte dacă o vor învinge pe Sevilla.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a ratat penalty în a doua repriză a meciului cu Mallorca: „Ratarea de la Cupa Mondială încă îl afectează”

În minutul 58, Predrag Rajkovic, portarul celor de la Mallorca, a comis un fault în careu, iar „centralul” Alejandro Hernandez a acordat lovitură de pedeapsă.

Portarul sârb avea să-și spele păcatele două minute mai târziu, reușind să ghicească și implicit să respingă șutul lui Asensio. Carlo Ancelotti a explicat motivul pentru care a ales ca fotbalistul iberic să execute penalty-ul.

ADVERTISEMENT

„L-am pus pe Asensio să bată penalty-ul și nu pe Rodrygo pentru că am considerat că ratarea de la Cupa Mondială încă îl afectează. Benzema și Modric sunt primii doi, după decid în funcție de cine joacă”, a declarat Carlo Ancelotti.

Antrenorul italian face referire la ratarea lui Rodrygo din meciul Croația – Brazilia 0-0, 4-2 d.l.d. de la Cupa Mondială din Qatar. Tânărul atacant a fost primul din naționala Selecao care a ratat de la punctul cu var la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT