Fotbal international

Real Madrid face curăţenie la finalul sezonului. Lista fotbaliştilor care vor fi vânduţi

26.03.2020 | 19:32
Real Madrid face curatenie la finalul sezonului Lista fotbalistilor care vor fi vanduti
ADVERTISEMENT

Real Madrid îşi face planurile pentru viitorul sezon. Eliminată din Champions League şi din Cupa Spaniei echipa lui Zinedine Zidane nu îşi mai leagă speranţele în acest sezon decât de câştigarea campionatului.

Ce jucători pleacă de la Real Madrid la final de sezon

Şi cum rivala la titlu este nimeni alta decât Barcelona, adică rivala de-o viaţă, şi acest obiectiv stă sub semnul întrebării, ceea ce ar însemna un al doilea sezon ratat, după cel precedent.  Aşa încât, deşi suntem într-o explozie a pandemiei în capitala Spaniei, şefii clubului şi antrenorul Zinedine Zidane pun la cale strategia pentru noul sezon.

ADVERTISEMENT

Şi înainte de stabili lista de achiziţii fudamental este să se găsească lichidităţi pentru transferuri. Asta ânseamnă că antrenorul şi Florentino Perez trebuie să se pună de acord asupra jucătorilor care vor pleca.

Ochii pe Pogba şi Halland

Zidane spune că are nevoie de un vărf de atac de mare valoare, un mijlocaş de clasă şi un fundaş. Probabil că mijlocaşul e francezul Paul Pogba, iar atacantul noua senzaţie a Bundesligii, norvegianul Halland.

ADVERTISEMENT

Pe lista de disponibilităţi figurează şapte nume. Galezul Gareth Bale ar putea fi cea mai bună afacere, pentru că a avut evoluţii bune. Un preţ de 70-80 milioane ar veni perfect pentru madrileni.

Marcelo poate ajunge lângă Cristiano Ronaldo

Brazilianul Marcelo are şi el şanse minime să rămână, după 12 ani petrecuţi pe Bernabeu. Pentru el se profilează varianta Juventus, lângă prietenul Ronaldo. Costul său este în jur de 30 de milioane, dar s-ar putea ca Perez să zică da şi pentru 20.

ADVERTISEMENT

Alt fundaş care sigur nu rămâne este Odriozola, care ar putea ajunge la Bayern Munchen, în cazul în care austriacul David Alaba ar lua-o tocmai spre Madrid! La mijloc şi columbianul James Rodriguez nu va mai fi în lot sezonul viitor, dar rămâne de văzut unde va ajunge, pentru că preţul lui a ajuns la numai 30 de milioane.

Zboară şi Balonul de Aur 2018

Şi Balonul de Aur 2018, croatul Luka Modric nu mai e dorit la Madrid. La 33 de ani are însă variante, cea mai bună fiind Inter Milano.

ADVERTISEMENT

În atac, deşi a costat 60 de milioane, sârbul Luka Jovic nu e pe placul lui Zidane şi va trebui vândut. Însă e clar că nu se va putea face cu acelaşi preţ. Bietul Mariano Diaz îşi face încă odată bagajele, după ce a fost readus de la Lyon, unde îi mergea excelent, în plin sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: