Fotbal international

Real Madrid face primul transfer după plecarea lui Zinedine Zidane

Autor: Claudiu Surmei | 03.06.2018 | 15:59
Alisson Becker vrea un contract nou la AS Roma

Zinedine Zindane a demisionat din funcția de antrenor al lui Real Madrid, după ce a câștigat de 3 ori consecutiv Champions League, iar plecarea francezului a făcut posibil și primul transfer al verii pe Santiago Bernabeu. Portarul Romei, Alisson Becker, și-a dat acordul pentru transferul la Real Madrid.

Alisson își dorea să ajungă la gruparea spaniolă, însă ezita să accepte o ofertă, având în vedere că prima opțiune pentru Zinedine Zidane era Keylor Navas. Plecarea francezului l-a făcut pe Alisson să mai analizeze o dată situația și să accepte propunerea madrilenilor.

Portarul brazilian este optimist acum în ceea ce privește șansele de a fi titularizat în poarta Realului. Jurnaliștii spanioli de la Marca scriu că italienii și-au dat acordul pentru transferul lui Alisson la Real Madrid.

Real Madrid va plăti pentru Alisson 60 de milioane de euro

Pentru a obține semnătura lui Alisson Becker, Real Madrid va plăti Romei 60 de milioane de euro. Alisson mai este curtat de PSG și Chelsea, dar brazilianul a declarat că Real Madrid este prima opțiune pentru el. Portarul de 25 de ani a fost cumpărat de Roma în vara anului 2016 de la clubul brazilian Internacional pentru suma de 8 milioane de euro. Alisson a apărat poarta romanilor în 64 de partide.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!